Breaking news

Sfidare. CFR spune că nu va taxa suplimentar călătorii blocaţi în mijlocul câmpului

Peste 700 de persoane au rămas blocate în tren în mijlocul câmpului mai bine de 60 de ore. În loc de despăgubire, CFR spune că nu îi va taxa suplimentar pentru faptul că au ajuns la destinaţie pe rută ocolitoare.

Trenul InterRegio 1574 Galaţi – Bucureşti, a fost blocat în nămeţi pe câmpul dintre Făurei şi Buzău până miercuri seară.

Deşi meritau să fie despăgubiţi pentru că au fost blocaţi în tren aproape trei zile, pasagerii pot spune că au scăpat ieftin, întrucât nu sunt puşi să plătească diferenţa de bilet pentru că au ajuns pe o rută ocolitoare.

Călătorii au beneficiat de transport până la destinaţia finala, nu sunt percepute şi nu vor fi percepute taxe suplimentare de transport în ciuda faptului că nu se circulă pe ruta directă, ci pe ruta ocolită, pe unde se poate circula pe linii pe care se poate circula optim„, a declarat Adrian Voicu, director marketing CFR.

Pe timpul nopţii, călătorii au fost cazaţi în sala de aşteptare şi în spital, iar un convoi cu alimente a plecat de la Brăila marţi la ora 23,00 şi a ajuns în Gara Făurei miercuri la 08,30.

În trenul groazei s-au aflat şi nouă fotbalişti de la Oţelul Galaţi. Aceştia au fost salvaţi din nămeţi cu ajutorul unui elicopter pus la dispoziţie de Ioan Niculare, patronul echipei Astra Ploieşti.