Breaking news

Sfaturi practice pentru alegerea căruciorului potrivit pentru copilul tău

loading...

Alegerea căruciorului potrivit pentru copil trebuie să se facă ținând cont de mai multe detalii și criterii, astfel încât mijlocul de transport al bebelușului să vă ajute în plimbarea acestuia în condiții cât mai optime.

carucioare copii - modeleCăruciorul poate fi cel mai bun prieten al părinților cât și al copilului, dacă alegerea a fost una bine făcută. Nu de puține ori, mersul la magazin pentru achiziția unui cărucior s-a transformat într-un coșmar pentru părinți. Pentru a nu ajunge în astfel de situații, e bine să țineți cont de câteva sfaturi practice.

Siguranța și confortul bebelușului trebuie să primeze atunci când aleg un cărucior și nu designul sau culoarea acestuia. Dacă luăm în calcul faptul că vei utiliza căruciorul timp de circa doi ani de zile ca să-ți plimbi bebelușul, ar fi bine să nu faci rabat la calitate.

nichiduta.ro îți poate da o mână de ajutor în alegerea căruciorului perfect pentru copilul tău, astfel încât orice ieșire în parc la plimbare, să fie o plăcere.

Dacă cumperi căruciorul dintr-un magazin, e bine să faci și o probă cu acesta, pentru a vedea cât de ușor se deplasează, cum ia colțurile și dacă îl poți manevra cu ușurință.

Vă recomandăm să cumpărați un cărucior ușor, fără prea multe accesorii, pe care să îl mânuiești simplu peste borduri, printre ușile magazinelor sau pe aleile din parc.

Dacă preconizezi că că vei călători multă vreme cu mașina, va trebui să cumperi un cărucior care include și scoica de mașină. Acesta poate fi montată și pe cadrul căruciorului, odată ajunși la destinație.

Dacă vei folosi mai des mijloacele de transport în comun din oraș, vei avea nevoie de un cărucior foarte ușor care se strânge foarte lejer cu o mână.

Dacă locuiești la bloc, trebuie să iei în considerare dimensiunile liftului, așa că trebuie să știi lungimea, lățimea și înălțimea căruciorului pentru a vedea dacă încape în lift.

Toate aceste sfaturi și detalii, te vor ajuta să cumperi căruciorul perfect pentru bebelușul tău, astfel încât plimbările prin parc, magazin sau prin oraș, să fie plăcute pentru amândoi.

loading...