Breaking news

Sezonul rece a preluat conducerea, iar activitățile în aer liber nu mai sunt o plăcere? TOP 3 activități care merg perfect în această perioadă

Sezonul friguros a venit, iar activitățile pe care le făceam în perioada caldă, precum plimbări mai lungi, mersul la picnic, la terase, festivaluri nu se mai potrivesc. Motivul este unul simplu și anume temperaturile, care sunt foarte scăzute, nefiind plăcut să petreci mult timp în exterior.

Cu toate acestea este important să avem în continuare lucruri distractive și relaxante de făcut, pentru a ne menține fericiți și a ne petrece frumos timpul liber. Astfel, nu te închide în casă în această perioadă a anului și citește în continuare acest articol pentru a vedea ce idei îți aduce. 

Află 3 activități relaxante, pe care le poți face în sezonul rece: 

 

  1. Mersul la restaurant 

O ieșire la un restaurant este o idee la care majoritatea dintre noi ne gândim, nefiind ceva nou, însă ce ai zice dacă ai alege un local din București cu muzică live numit Berăria H? Pentru cei care locuiesc în capitală sau sunt în vizită acolo este o opțiune bună, deoarece în acest local ai ocazia să te bucuri de mâncare delicioasă și băutură bună și în același timp să asculți live melodiile unui artist îndrăgit. Cei de la Berăria H invită artiști din diferite sfere muzicale, ceea ce înseamnă că există multă diversitate. Astfel, printre artiștii ce sunt așteptați în următoarea perioadă se numără Pepe, Adda, Irina Loghin, Adrian Minune și mulți alții, toți având scopul de a forma o atmosferă plăcută și a-i bucura pe cei prezenți. 

  1. Seară de boardgames 

Că tot este frig și avem tendința să petrecem mai mult timp în casă ai putea opta pentru o seară de boardgames alături de prieteni sau familie. O seară liniștită plină de jocuri de societate, plină de socializare, râsete și voie bună. Această activitate este un bun prilej de a te reconecta cu cei dragi și a petrece timp de calitate alături de ei, într-o atmosferă plăcută alături de niște jocuri, ce vă captează atenția și vă ajută să vă distrați. De asemenea, dacă ești foarte competitiv ține minte că nu este important cine câștigă, ci să te simți bine alături de familie sau prieteni. 

  1. Începe un curs de dans 

Chiar dacă ai impresia despre tine că nu ești un bun dansator, nu înseamnă că nu poți să începi să mergi la un curs de dans. Rolul acestor cursuri este acela de a te învăța diferite tehnici, pentru a ști cum să dansezi. Această activitate te ajută să cunoști oameni noi, să socializezi, toate în timp ce înveți ceva diferit. Altfel spus, îți însușești o nouă abilitate și poate ai parte și de prieteni noi în viața ta. 

În concluzie, activitățile menționate anterior pot fi făcute cu succes și în timpul sezonului cald, doar că atunci suntem mai dornici să petrecem timp afară, să ne bucurăm de vremea superbă, să călătorim, și să mergem la festivaluri, iar în sezonul rece ne mai domolim, însă în continuare putem să ne umplem timpul liber cu activități interesante.

Sursa foto: magneto.ro

>