Breaking news

Sezonul cinci al Next Star începe din 15 martie la Antena 1

Next Star revine din 15 martie la Antena 1, cu noi copii talentați care vor uimi pe cei cinci jurați, cu calitățile lor.

next star - caravana - preselectiiPrima ediție a sezonului cici Next Star, reunește în premieră pe primii patru câştigători ai emisiunii. AVor urca pe scenă, pentru un moment special, Omar, Vanessa, Isabela şi Rose Mary.

Şapte copii talentaţi ai României vor veni pe 15 martie, în faţa juriului format, şi de această dată, din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, pentru a-şi demonstra talentele artistice. Dintre aceştia se va alege un singur finalist.

Realizatorii emisiunii au pregătit nenumărate surprize pentru concurenţii primei ediţii. Una dintre ele este apariţia lui nea Mărin şi a elevilor săi de la dansuri pe scena de la Next Star, pentru a juca alături de o concurenţă care va interpreta muzică populară. Şi atât de tare s-a zguduit scena cu cei 20 de dansatori, că aceasta a avut nevoie de reparaţii imediate pentru ca show-ul să poată continua.

De surprize vor avea parte şi membrii juriului. Pepe este unul dintre cei care „şi-o fură” încă din prima ediţie. Ce a păţit Pepe, telespectatorii Antenei 1 vor afla pe 15 martie, la Antena 1, în prima ediţie a celui de-al cincilea sezon al show-ului „Next Star”.