Breaking news

Sexy Pilu a dat lovitura. Va fi imaginea unui night club din străinătate

Sexy Pilu, olteanu de 24 de ani, student la Politehnică în Timișoara, ce vrea să devină actor la Hollywood, a dat lovitura. Va fi imaginea unui night club din străinătate.

sexy pilu fotoLa aproximativ două luni de când exclusivNEWS.ro a publicat știrea cu Sexy Pilu, timișoreanul a dat lovitura. Și-a împrumutat imaginea unui club de noapte din străinătate.

În această săptămână, viitorul inginer a realizat prima lui ședință foto profesionistă. Pilu s-a declarat extrem de încântat de sutting și spune cu toată convingerea că locul lui este aici.

A fost super fain la sutting. Simt că aici îmi este locul. A fost foarte distractiv și frumos. Am intrat bine în joc. Îmi place foarte mult și cred că a ieșit foarte bine. Nu mă așteptam să îmi placă așa de mult. Am făcut acestă ședință pentru un night club din străinătate. Voi fi imaginea acestor cluburi de noapte”, a declarat Sexy Pilu pentru exclusivNEWS.ro.

După ce a făcut trafic record pe exclusivNEWS.ro, știrea cu Sexy Pilu, publicată pe 13 octombrie 2013, de exclusivNEWS.ro, a fost preluată de cancan, Ziarul Național și site-ul exclusivtm.ro.

Mesajele de felicitare și încurajare nu au contenit să vină în tot acest timp, din toate părțile, atât de la prieteni cât și de la colegii de facultate și amicii de pe facebook. Semn că Sexy Pilu are priză la public și știe să se facă plăcut.

Aparițiile în mass media cât și contractul cu night clubul vin ca urmare a celor patru ani de sală unde, Sexy Pilu și-a construit un corp de invidiat asemenei modelelor profesioniste pe care le vedem pe coperțile revistelor de profil.

sexy pilu model