Breaking news

Sexy Lady, prima piesă în limba română lansată de Bogdan Vlădău

Pentru fanii lui Bogdan Vlădău, Moș Crăciun a venit azi, cu un cadou muzical. Artistul și-a lansat pe youtube, prima piesă în limba română din cariera lui, intitulată ”Sexy lady”.

Bogdan Vlădău, unul dintre cei mai râvniți burlaci din show-biz-ul românesc, le face un cadou de Crăciun, fanilor săi: prima piesă din cariera lui, cântată în limba română.

”Prima mea piesă în limba română, dar cu refren în engleză, se numește Sexy Lady. Și este cu totul altceva față de ceea ce am făcut până acum. Este mai sexoasă piesa, versurile ușor tupeiste. Este practic cadoul meu de Moș Crăciun pentru fani”, a declarat Bogdan Vlădău pentru exclusivNEWS.ro.

Și asta nu este singura veste bună pe care Bogdan le-o aduce fanilor săi. După luni bune de stat în studio, Bogdan Vlădău a terminat deja de înregistrat alte noi piese, dintre care una este compoziție proprie.

Am stat mult în studio în ultimul timp pentru că am și compus prima mea piesă, deci pot spune că am devenit și compozitor. În afară de Sexy Lady, mai am două  piese înregistrate. Cea compusă de mine în portugheză și încă una în engleză, compusă de Dr. Slim, cel cu care am făcut și piesa Time to move”, a mai spus Bogdan Vlădău.

Artistul are planuri mari pentru 2013, întrucât dorește să filmeze în Brazilia videoclipul la piesa compusă de el în limba portugheză.

Piesa lansată astă seară pe platforma youtube, este creația Tommo Producțion, are și varianta în limba engleză și va fi inclusă pe viitorul lui album.

Bogdan Vlădău a decis să-și lanseze azi noua piesă, întrucât are un program foarte încărcat în această perioadă, artistul precizând pentru exclusivNEWS.ro că de Craciun va fi acasă cu familia, iar de Revelion are câteva cântări la mai multe evenimente organizate la cumpăna dintre ani.

>