Breaking news

Sevil Shhaideh, Răzvan Cuc și Rovana Plumb au demisionat din Guvernul României

loading...

Cutremur în Guvernul României. Trei miniştri şi-au dat demisia. Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, cel al Transporturilor, Răzvan Cuc, și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, au demisionat din funcții în ședința CExN al PSD.

breaking-newsDemisiile a trei miniștri care au fost puse la dispoziția partidului de către aceștia nu au fost acceptate, așa cum a reieșit din urma intervențiilor participanților la reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD.

Sevil Shhaideh, Răzvan Cuc și Rovana Plumb și-au pus la dispoziția partidului demisiile din funcțiile de miniștri ai Dezvoltării, Transporturilor și Fondurilor Europene.

Toți colegii au adus argumente ca cele două colege ale noastre să nu plece din Guvern. După toate orele de discuții și discuții cu ele separat, toată lumea, în unanimitate le-a cerut să rămână, la final și-au menținut decizia de a demisiona. Au spus că nu vor să pună sub semnul întrebării posibilitatea ca PSD să rămână la guvernare. Sevil Shhaideh a spus, printre altele, că vrea să aibă demnitate, să nu fie acuzată că se agață de scaun. Toată lumea a apreciat, inclusiv prim-ministrul, profesionalismul și calitatea lor. Sper ca în zilele următoare să vă spună  motivul, să vă răspundă la întrebări. Sevil a spus foarte clar că nu mai poate duce această presiune.Toți am greșit în această perioadă. Mulți vin și dau sfaturi, cum e bine și cum nu, doar-doar se produce o ruptură. PSD a trecut astăzi printr-o cumpănă foarte mare. Despre Mihai Tudose eu nu am zis nimic în aceste zile. Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greșelile lui. Poate ale lui sunt mai mici ca ale mele. Am comunicat prost unul cu altul. Eu îmi asum. Nu mai putem face asemenea greșeli” a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a spus că vineri, se reuneşte CEx-ul PSD pentru a se discuta înlocuitorii celor care au demisionat.

Premierul Mihai Tudose a spus că în momentul în care Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh în momentul în care au fost citate la DNA, au vrut să-şi dea demisia şi că el le-a cerut să nu demisioneze.

loading...