Breaking news

Serviciile de transport agabaritic de la Holleman și eficiența acestora

Având în vedere cât de repede se dezvoltă afacerile și firmele pe plan mondial, o firmă ce oferă servicii de transport agabaritic este motorul tuturor acestor afaceri. Este nevoie de transport marfă agabaritică în multe situații. Totodată, firmele din România cunosc o dezvoltare spectaculoasă datorită acestor servicii.

Pentru cei ce sunt în nevoie de astfel de servicii, Holleman.ro este soluția ideală. Aceștia oferă servicii de transport agabaritic și greu atât în România, cât și în afară. Totodată, Holleman deține și un parc auto complex și variat în România, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Moldova și Serbia.

Aceste parcuri auto dețin autotractoare puternice 4×2, 6×2, 6×4, 8×4 și trailere moderne – cu 3, 4 sau mai multe axe. Autotractoarele au anvelope pentru utilaje pe roți sau tip remorcă, cu gât detașabil – perfecte pentru transportul combinelor și realizarea operațiunilor de încărcare și descărcare a diferitelor mărfuri.

Diversitatea trailerelor și modul în care se coordonează transporturile

Holleman deține în portofoliul propriu o gamă vastă de trailere fabricate de companii consacrate precum: Broshuis, Faymonville, Goldhofer, Meusburger și nu numai. Experiența de peste două decenii pe piața din România este cea care dictează buna coordonare, profesionalismul și seriozitatea membrilor echipei.

În primul rând, cei ce au nevoie de servicii de transporturi agabaritice și grele trebuie să știe că se necesită o coordonare atentă și strictă. Totodată au și o logistică excepțională, dar și echipamente potrivite pentru ca totul să se desfășoare în maximă siguranță. Holleman deține utilaje și echipamente pentru aceste tipuri de transport ce respectă normele europene de protejare a mediului, fiecare transport contractat fiind unul asigurat.

Ce servicii poate executa Holleman mai exact?

Având în vedere multitudinea firmelor ce au nevoie de astfel de transport și faptul că acestea activează pe mai multe domenii, Holleman poate executa servicii de transport precum:

 • Transport echipamente agricole
 • Transport utilaje construcții
 • Transport turbine eoline
 • Transport structuri metalice
 • Transporturi pentru industria petrolului, gaze și petrochimie
 • Transport vagoane, ambarcațiuni și aeronave
 • Transport echipamente din domeniul energetic
 • Transport pentru domeniul automotive

Servicii de manipulări și relocări industriale

Pentru aceste tipuri de servicii, Holleman deține echipamentele și utilajele necesare pentru a efectua totul în siguranță – macarale de diverse tipuri și capacități, portale hidraulice mobile, cricuri hidraulice și așa mai departe.

Holleman, datorită personalului calificat ce compune echipa, poate executa și servicii ce privesc montarea de componente specifice echipamentelor industriale, cum ar fi:

 • Înlocuiri de mijloace de producție existentă
 • Reparații ale diverselor echipamente industriale de diverse dimensiuni și greutăți aparte
 • Investiții noi în echipamente pentru clienți – care, de cele mai multe ori sosesc pe componente

Echipa formată din specialiști din domenii diverse – mecanic, electric, hidraulic, automatizare – realizează întâi planul pe care trebuie să îl urmeze, iar apoi începe montajul echipamentului. În aceeași ordine de idei, aceștia sunt autorizați CINCIR – echivalentul TUV – conform prevederilor legale.

Macaraua este reponsabilă de manipulări, iar clientul are responsablitatea de a:

 • Asigură eventualele elemente de ridicare – chei de tachelaj, verigi, gambeți
 • Prezintă chingi sau cabluri de ridicare corespunzătoare – rezistente și fără urme de uzură
 • Utilizează urechi, butoni de ridicare specifici

În cazul în care clientul nu le deține, Holleman îi poate pune la dispoziție echipamente de ridicare precum chingi, chei de tachelaj, cabluri și așa mai departe.

Prin intermediul portalului hidraulic și a macaralelor de mare capacitate, echipa Holleman poate efectua servicii precum:

 • Translatări de echipamente dintr-o parte în alta
 • Trecerea de la vertical la orizontal a echipamentelor în vederea transportului – coloane, reactoare, prese hidraulice etc.
 • Încărcări, transbordări, descărcări
 • Scoateri sau introduceri din/în fundații a diverselor echipamente – echipamente de tipărit, linii de protecție, prese hidraulice și așa mai departe.

Cei interesați de astfel de servicii oferite de Holleman pot accesa platforma online și ulterior vizita rubrica proiecte de transport pentru a-și face o idee și mai bazată și mai puternică prin puterea exemplului. Totodată, acolo vor găsi și datele de contact ale acestora – vor beneficia de suport și cele mai bune sfaturi din partea echipei Holleman. Totodată, se pot regăsi si informații ce țin de transport agabaritic internațional.

Un plus de detalii în completarea celor enunțate se