Breaking news

Servicii utile pentru zilele caniculare

Canicula face ravagii in intreaga tara, dar cei care  locuiesc la tara sunt mult mai norocosi. Ei pot iesi din casa, cand aerul conditionat nu mai face fata sau s-a defectat si se pot duce la rau (daca nu a secat), la padure sau la umbra unui copac. Cele mai dorite aparate electrocasnice sunt aparatul de aer conditionat si frigiderul.

Vara sticlele de apa pline nu lipsesc din frigider. In congelator se afla inghetata si cuburile de gheata. Mancarea preparata pentru doua-trei zile tot in frigider se pastreaza. Cine ar mai sta sa gateasca in momentul in care bucataria devine un cuptor incins?

In plus, doamnele au si serviciu si gatesc la sfarsitul saptamanii in zilele lor libere.

Cand frigiderul se strica vara, este multa paguba la casa omului, fiindca toate sunt amenintate: carnea din congelator, ouale, branzeturile si mezelurile.

Pe de alta parte, nu se poate sa nu aiba cineva pe ce pune mana in casa lui. La micul dejun, gospodina care se trezeste prima pune pe masa untul, gemul sau laptele si cerealele. Nu se duce la ora 6 la magazin sa le cumpere, fiindca multe magazine nu sunt deschise la ora aceea.

Dar oricat ar fi de rezistent un frigider se mai strica din cand in cand si nu este asa de ieftin, incat sa fie inlocuit cu altul nou de cate ori se defecteaza.

Vestea buna este ca exista specialisti reparatii frigidere care se deplaseaza la fata locului si repara responsabil aparatele frigorifice.

Exista numeroase articole pe internet care precizeaza la ce temperatura se pastreaza mezelurile, la ce temperatura nu se strica ouale sau mancarea preparata, dar disfunctiile frigiderelor pot provoca imbolnaviri grave intregii familii. Tocmai de aceea frigiderele trebuie studiate atent de catre posesorii lor si la cel mai mic semn de defectare se impune sa fie chemat specialistul.

Cu cat este trecuta cu vederea o defectiune aparent minora, ea se poate amplifica in timp si frigiderul fortat sa functioneze in acest mod se va defecta si va fi mult mai greu de reparat.

Echipa de la firma Bazarka este foarte harnica. Programul ei de lucru este de duminica pana duminica, de la ora 9 la ora 24, iar programarile se fac telefonic la unul din numerele afisate pe site sau la adresa de e-mail disponibila online.

Oare de ce lucreaza asa de mult profesionistii de la Bazarka?

  1. Fiindca sunt indragostiti de munca lor si li se pare extraordinar sa repare frigidere.
  2. Pentru ca sunt empatici si realizeaza ce inseamna ca o familie cu doi-trei copii sa ramana fara frigider acum in plina canicula.

Serviciile de reparatii frigidere sunt oferite cu maxima promptitudine in toate sectoarele Bucurestiului, dar si in zonele limitrofe, adica la 30-40 kilometri distanta de oras.

Se pot solicita servicii de reparatii aparate de aer conditionat si frigidere atat in gospodariile individuale, cat si in cladirile de birouri sau in centre comerciale.

O combina sau o lada frigorifica defecta, cu marfa de mii de lei in ea inseamna paguba pentru detinatorul magazinului respectiv. Chemata la timp echipa de profesionisti prezentata mai sus poate salva ceva.

In timp, piesele foarte solicitate ale frigiderelor sau ale aparatelor de aer conditionat necesita inlocuire si nu merita ca pentru o piesa in valoare de 70 de lei sa fie aruncat un frigider si sa se cumpere altul nou.

Specialistii de la atelierul de reparat frigidere de mai sus ofera o garantie de 12 luni pentru piese. Preturile percepute pentru aceste servicii prioritare vara nu sunt mari si in plus, ele se discuta la fata locului in mod deschis cu posesorul frigiderului sau aparatului care necesita reparatii.

Solicitantii serviciilor specialistilor acestei firme s-au declarat 100% multumiti de ele deoarece:

-deplasarea la adresa indicata de solicitant a decurs conform promisiunii, cu maxima promptitudine, cand clientul a precizat ca este o urgenta;

-echipa a venit si in zilele de sambata si duminica, sa nu lase familiile fara aer conditionat si fara combine frigorifice in mijlocul caniculei;

-evaluarea problemelor a fost sigura, reparatiile au fost de calitatea si realizate intr-un timp scurt ca frigiderele sa fie folosite din nou;

-preturile au fost oneste, intotdeauna raportate la pretul pieselor inlocuite  si la gravitatea defectiunii;

-garantia oferita pentru piese si pentru servicii este generoasa.

Restaurantele, hotelurile, cantinele de orice fel in care se pregateste mancare colaboreaza cu aceasta firma si evita problema alterarii preparatelor sau a ingredientelor folosite la mancaruri.

Pe site-ul firmei, vizitatorii gasesc informatii complete despre servicii, datele de contact ale reprezentantilor, dar si articole interesante despre curiozitati despre frigidere, despre bacteriile care se afla in frigidere si cum pot scapa oamenii de ele, dar si referitoare la disfunctiile care semnaleaza o eventuala defectiune.

Datele de contact ale reparatorilor de frigidere si de aparate de aer conditionat trebuie sa fie trecute neaparat in agenda telefonului pentru ca nu se stie cand va fi nevoie de ajutorul lor.

Situatia economica actuala nu mai permite risipa, prin urmare, oamenii repara frigiderele si aparatele de aer conditionat pentru ca este mult mai ieftin, decat sa cumpere altele noi. Daca o reparatie costa 250 de lei, fiind garantata un an se dovedeste mai avantajoasa decat cumpararea unui frigider nou in rate care pana la sfarsitul contractului se plateste dublu.

Se recomanda prelungirea vietii electrocasnicelor, atunci cand acest lucru este posibil si toata lumea va fi multumita pe deplin!

In Bucuresti si la 30-40 de kilometri distanta de oras, oamenii ii pot chema oricand acasa pe cei care le repara frigiderele repede si bine.

 

 

>