Breaking news

Servicii funerare Dolj in sprijinul celor care au pierdut enorm

A coffin about to be lowered at a funeral service in a cemetery.

Pierderile materiale se pot repara. Iti vine greu cand se darama casa sau intra apa in ea si trebuie sa o reconstruiesti, cand pierzi cardul de salarii sau ti-l goleste cineva, dar cand iti moare cineva apropiat, durerea este insuportabila. Te uiti la trupul neinsufletit  si nu accepti ca va trebui sa fie depus in mormant.

Astepti ca persoana draga si apropiata sa se ridice, sa iti vorbeasca si sa nu stea incremenita cele trei zile de parca ar fi suparata pe toti.

Negi realitatea, dar trupul lipsit de viata isi schimba culoarea si devine rigid. Trebuie actionat rapid si corect, ca totul sa decurga conform obiceiului.

Cand o viata se sfarseste, apartinatorii preiau responsabilitatile defunctului si actioneaza in favoarea acestuia.

Nimeni nu rezista chemarii pamantului, iar inmormantarea este un eveniment complex, care necesita pregatire temeinica de catre o echipa  de profesionisti cu experienta.

 Operatorul de la firma de servicii funerare Dolj iti promite ca va fi sprijinul tau de nadejde in cea mai grea incercare de pe pamant.

E inuman cand orele se scurg, trupul neinsufletit sta intins pe pat, iar tu astepti sa bata cineva in usa si sa iti spuna ca te ajuta. Firma de pompe funebre Presidentcraiova.ro asteapta telefonul celor aflati in cea mai grea incercare sufleteasca, sa ii imbarbateze si sa ii ajute sa il pregateasca pe cel drag de inmormantare si sa le fie alaturi de la inceput pana la sfarsit.

Cand stii ca locul lui la masa ramane gol, nu mai poti gandi limpede si imposibil sa nu uiti ceva, daca nu apelezi la specialisti cu experienta.

Inima sangereaza, sufletul este in genunchi si nu mai poti sa faci lista completa a celor trebuincioase si sa alergi din magazin in magazin.

Daca inevitabilul s-a produs si ai pierdut pe cineva drag, pune mana pe telefon si lasa organizarea pe mana specialistilor.

Posibil sa nu ai bani prea multi sau sa nu ai deloc, fiindca daca a fost si bolnav si a zacut mult timp, resursele financiare au secat demult. Un bolnav in casa inseamna: ingrijire speciala, hrana de regim sau mancare mai buna si mai consistenta, medicamente si perioade lungi de spitalizare.

Presidentcraiova s-a gandit insa la toate acestea, de aceea ofera pachete de servicii personalizate.

In functie de banii de care dispun apartinatorii se alege si sicriul si numarul produselor si serviciilor furnizate. Familia indurerata are posibilitatea sa personalizeze serviciile funerare prin diferitele alegeri pe care le poate face.

Cea mai simpla inmormantare costa aproape 1400 de lei si in acest pachet intra si transportul funerar si asezarea mortului in sicriu. De multe ori nu gasesti persoane dispuse sa te ajute sa asezi decedatul in sicriul sau sau sa manipulezi sicriul, fiindca nu este deloc placut acest lucru.

In pachetul funerar de lux intra si toaletarea si imbalsamarea, servicii de care defunctul are nevoie. Este bine ca imaginea lui sa fie perfecta la ceremonia de ramas bun. Am vazut oameni care au ramas cu un gust amar, vazandu-si fostii vecini sau colegi de scoala sau de munca purtand frica de moarte si suferinta intiparite pe chip.

Ele se pot ascunde cu produse cosmetice de calitate si cu maiestria celor care stiu sa ii faca frumosi pe cei morti. Cei vii se pot aranja singuri, pot plati pe cineva care sa ii aranjeze, dar cei morti depind de apartinatori.

Aranjamentul din flori naturale asezat pe sicriu dovedeste iubirea familiei si respectul pe care aceasta i-l poarta defunctului.

Tinand cont ca o inmormantare se face o data si ca este ultimul gest facut pentru o persoana apropiata, consider ca este bine sa te imprumuti, daca nu ai banii necesari si sa alegi cel mai bun pachet de servicii funerare, sa nu iti reprosezi nimic.

Transportul funerar trebuie sa se faca in mod elegant si este frumos sa te gandesti si la cei care vin la trista ceremonie. Nu ii poti lasa sa se descurce singuri, ci le asiguri transportul decent pana la cimitir.

Sicriul alege-l cu grija, luand in calcul doua aspecte:

-este singurul lucru pe care decedatul il ia cu el de pe acest pamant;

-a muncit o viata si lasa in urma sa multe lucruri de care se vor bucura apartinatorii.

Din aceleasi motive, la care se adauga respectul fata de cei care si-au rupt din timpul lor, la cimitir se impart pachetele cu alimente bune si la sfarsitul ceremoniei se organizeaza parastas in memoria celui care a plecat catre o destinatie necunoscuta.

Cu acest prilej, cei ramasi au ocazia sa devina si mai uniti si sa suplineasca golul lasat de defunct.

Da, asa ar fi frumos ca fratii ramasi sa aiba grija de parintele ramas singur, ca familia defunctului sa nu se simta parasita după ce intreaga ceremonie s-a incheiat.

Moartea lasa in urma ei o tristete sfasietoare si daca nu ar fi cei de la pompe funebre care sa alerge, familia indurerata ar cadea de epuizare la sfarsitul celor trei zile de priveghi.

E trist cand cineva drag pleaca departe, dar tristetea este amplificata cand apartinatorii nu au timp sa realizeze ce s-a intamplat si sa se pregateasca sufleteste pentru momentul cumplit al despartirii definitive.

Firmele de pompe funebre preiau cele mai grele sarcini ale familiei si sustin apartinatorii de la anuntul decesului si pana la ultima etapa a inmormantarii.

Inflorim pe rand si ne scuturam pe rand ca florile si in urma noastra raman faptele bune facute pentru cei din jur.

Sa avem grija de mormintele si de memoria celor dragi care au plecat pe drumul cel fara de intoarcere!

 

 

 

>