Breaking news

Servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizate, la un click distanță

loading...

Internetul te ajută să găsești rapid, și doar cu câteva click-uri, soluția optimă ca să scapi de țânțari, gândaci și șobolani. Firmele de deratizare au înțeles că trebuie să își dezvolte afacerea și în mediul virtual pentru a rămâne competitivi.

compania DDDFoarte multe companii specializate în dezinfecție și deratizare și-au creat website-uri unde oferă date despre serviciile oferite. Însă nu toate firmele care activează și în mediul online.

Dacă eşti în căutarea unei companii care să-ţi ofere servicii complete de deratizare în Bucureşti, soluţia vine de la Compania DDD care deține certificate ISO 9001, ISO 140001, astfel că rata de refacere a lucrărilor este de doar 2%.

Compania DDD, firmă specializată servicii de deratizare cât şi servicii de dezinsecţie în spaţii de locuit dar şi în spații de depozitare, spitale și instituții publice a creat cel mai modern și interactiv site din România.

Site-ul www.0219662.ro include atât oferte despre paleta de servicii DDD, tarifare și modalitate de aplicare, cât și detalii despre ce insecte dăunătoare combat specialiștii.

Site-ul reflectă fidel și structura Companiei DDD, astfel există departamente pentru dezinfecții apartamente și asociații, pentru birouri, pentru hoteluri, spitale, instituții publice de stat, cât și unități de alimentare publică.

În fiecare din aceste departamente comerciale există angajați specializați care știu ce proceduri să aplice în fiecare din spațiile pe care urmează să le deratizeze.

În cadrul unui contract încheiat cu Compania DDD, monitorizarea și garantarea tratamentului efectuat este continuă. Cu alte cuvinte, în caz de recidivă a dăunătorilor, compania dezinfectează rapid și gratuit spațiul respectiv.

Compania DDD a dezvoltat o secțiune în interiorul Site-ul www.0219662.ro, dedicată în exclusivitate clienților. În cadrul acestei secțiuni, prin intermediul unui cont securizat cu parolă, veți avea acces la o bază de date personală în care veți găsi toate detaliile legate de contractul de prestări de servicii de dezinsecțiedezinfecție și deratizare pe care îl aveți cu Compania DDD. în cazul persoanelor juridice. Persoanele fizice pot verifica istoricul colaborării cu Compania noastră, procese verbale, facturi, substanțe folosite în prestarea serviciilor comandate cât și garanțiile.

De asemenea, de pe site, puteți descărca planul de tratament personalizat întocmit de specialiștii Companiei DDD, în baza informațiilor furnizate de client și după ce au efectuat în prealabil o evaluare a locuinței, sediului firmei, sau a spațiului ce urmează a fi supus deratizării.

Site-ul companiei oferă posibilitatea de a plăti direct facturile emise de Compania DDD, în cadrul unei secțiuni securizate prin MOBILPAY.

Prin intermediul unor metode eficiente şi a unor substanţe netoxice pentru om şi animale, echipa Compaiei DDD îţi garantează un mediu igenizat, fără urmă de rozătoare, la prețuri foarte atractive.

Compania DDD folosește exclusiv substanţe avizate de către Ministerul Sănătăţii. Spectrul de acţiune al acestora este foarte larg, ducând la îndepărtarea oricărei specii de şoareci sau şobolani.

Compania DDD pune la dispoziție un dispecerat de comenzi și sesizări. La numărul de telefon 021.9662, apelabil de pe orice telefon, mobil sau fix, va răspunde un dispecer ca re va prelua comanda sau sesizarea dumneavoastră cu privire la serviciile de deratizare furnizate de companie.

Totodată, odată ce ai intrat pe site se activează un chat online, unde un operator al Companiei DDD te salută și te întreabă cum te poate ajuta,a stfel încât să alegi în cunoștință de cauză cea mai bună soluție pentru dezinfecție, dezinsecție și deratizare și să scapi de dăunători.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>