Breaking news

Servicii de curatare si spalare oferita de Calypsomono

Curatarea si spalarea sunt necesare pentru toate recipientele si sistemele, atat pentru cele care se vad, cat si pentru cele care nu se vad.

Ma gandesc la sticlele de ulei sau de suc in care dorim sa punem alte lichide. Pana nu le frecam cu un dispozitiv special si cu detergent de vase, peretii lor raman plini de pete care se impun a fi inlaturate.

Lichidele au capacitatea de a se pietrifica si de a forma depuneri calcaroase pe peretii vaselor.

Curatarea si spalarea sunt doua operatiuni atat de necesare in gospodarie. Nu este suficient sa dam cu aspiratorul, ci trebuie sa spalam cu apa si dezinfectanti suprafetele pe care calcam cu incaltamintea pe care am purtat-o afara. Uneori privim pardoseala si avem impresia ca nimic nu este in neregula cu ea, numai cand analizam atent apa cu care am spalat pe jos ne dam seama cata mizerie a fost pe pardoseala.

In timp ce gresia o putem spala personal si suntem incantati de acest lucru, fiindca ne asiguram ca am facut un lucru foarte bine, canalizarea si puturile absorbante pot fi curatate si spalate de catre specialisti cu pompe de inalta presiune, cu autospeciale si tambur cu furtun lung.

Ca sa intelegem de ce sunt atat de importante serviciile de curatare si spalare oferite de firma Calypsomono.ro nu trebuie sa facem altceva decat sa intram pe site-ul firmei respective si sa ne informam.

In timp, mizeria care se depune pe peretii conductelor se petrifica si obstructioneaza circulatia reziduurilor prin ele. Daca nu sunt curatate la timp, canalizarea se infunda si se pot produce pagube mult mai mari.

Apa murdara si urat mirositoare poate refula in casa simultan cu mirosul oribil si numai zugravitul intregii locuinte poate scoate izul neplacut din casa.

In afara disconfortului vizual si olfactiv, intregul organism este expus asaltului  microbian, in cazul in care casa se umple de apa murdara.

Din pacate, am avut prieteni care au patit acest lucru. Locuiau la parter si s-au trezit cu casa plina de apa galben-cenusie si au simtit ca se imbolnavesc de nervi si de ficat.

In prezent, Bucurestiul este tinut sub control, fiindca toate asociatiile de locatari, particularii care au sisteme de canalizare proprii si posesorii de pensiuni, restaurante si hoteluri au contract cu firma prezentata mai sus pentru efectuarea urmatoarelor lucrari:

-inspectii periodice ale retelelor de canalizare. Nu este nevoie ca tevele sa fie dezgropate, fiindca verificarea lor se face cu echipamente de ultima generatie care indica sigur segmentul problematic.

Daca nu ar exista aceasta firma, in malluri si restaurante, in salile de asteptare din gari si aeroporturi s-ar instala mirosul respingator de canalizare.

-curatare si spalare mecanizata a canalizarii. Sistemul public de canalizare este mentinut prin aceasta operatiune care se executa mecanizat, iar gospodarii solicita curatarea si spalarea mecanizata a puturilor absorbante sau a foselor septice.

Se cuvine subliniat faptul ca acesti furnizori de servicii nu lasa murdar in urma lor, fiindca spala si locul in care au scapat din greseala substante de curatare a tevelor. Curatarea si spalarea mecanizata Calypsomono se poate realiza si pentru beciurile foarte murdare, pentru gurile de canale, pentru toate suprafetele inchise sau deschise de pe care trebuie sa se inlature murdaria.

-preluarea si transportul substantelor periculoase intr-un los sigur, sa nu polueze solul si panza freatica. Tin minte ca vedeam cisternele lor care aratau impecabil, cum goleau rezervoarele de la spalatoria si curatatoria chimica de peste drum. Exista substante care necesita transport securizat. Fermele de animale ii cheama sa goleasca bazinele din beton in care se face deparazitarea ovinelor.

Toate aceste solicitari sunt facute, fiindca firma a fost declarata responsabila de toti clientii si poseda certificarea iso pentru protectia mediului.

-vidanjare puturi absorbante si fose septice, dar in conditii civilizate, fara degajarea mirosului oribil. Produsele extrase din puturile de beton bine inchise nu sunt deversate la voia intamplarii pe campurile din afara orasului, ci intr-un bazin special amenajat din care nu pot patrunde in sol si nu contamineaza apa de la mare adancime.

-desfundare sistem canalizare in urma inspectiei video a intregului sistem pentru depistarea zonei problematice. Calypsomono rezolva de urgenta astfel de probleme, fiindca la fata locului se deplaseaza o echipa dotata cu tot ce este necesar si actioneaza rapid si cu pricepere.

-racordarea la apa potabila sau la canalizare. Este bine sa apelam la specialisti, sa putem avea o lucrare garantata si nu una improvizata.

-consultanta privind vidanjarile si referitoare la alte lucrari de care omul are nevoie. Este cel mai bine sa ceri sfatul unui specialist si sa ii soliciti sa se ocupe de aceste lucrari, sa stii ca in cazul unei avarii tot el va interveni.

-dezapeziri. Nu mai este nevoie sa dam la lopata fara spor, cand ninge continuu mai multe zile! Este de ajuns un apel si echipa se prezinta la fata locului, lasand curtea curata.

Priceperea profesionala este dublata de dotari, de promptitudine si politete, de aceea angajatii acestei firme au mereu de lucru.

Calypsomono este o firma de eroi care asigura curatenia orasului si buna functionare a retelelor de canalizare.

Salariatii acesteia pot actiona si cand vremea pare imposibila si ceilalti oameni se declara depasiti de situatie.

Nu uita toate serviciile pe care le poti solicita si adauga si inchirierea de toalete ecologice cu personal cu tot, in cazul in care doresti sa organizezi un concert sau un eveniment dupa ce va inceta pandemia.

Posibil sa fi omis ceva din multitudinea de servicii, de aceea mai bine intra pe site si cauta ce te intereseaza!

 

 

 

>