Breaking news

Serie A: Cine va fi golgheter în acest sezon? Principalii candidați

În Serie A joacă mulți atacanți grozavi și talentați, ei fiind într-o constantă competiție privind cine va reuși să marcheze mai mult într-un sezon și va primi titlul mult râvnit de golgheter al competiției. Acest spirit de competitivitate face ca lupta pentru acest premiu prestigios să fie una aprigă în care sunt implicate mai multe persoane.

Tocmai de aceea, poate să fie greu de descifrat cine are de fapt cele mai mari șanse pentru acest trofeu, dar în cele ce urmează vei vedea care sunt numele spre care ar trebui să îți îndrepți atenția – aici poți paria pe Seria A dacă te simți norocos și în continuare vei vedea care sunt fotbaliștii care au cele mai mari șanse să fie golgheteri.

Iată spre cine să îți îndrepți atenția:

  1. Ciro Immobile

De unde altundeva puteam să începem? Immobile este, în acest punct, o adevărată legendă a fotbalului italian și asta nu se va schimba prea curând. Italianul este pur și simplu o mașinărie de goluri. Se simte cel mai confortabil în Italia, după perioade nereușite la Borussia Dortmund și FC Sevilla. Aici este acasă și asta se vede. Marcând constant la o medie incredibilă de un gol pe meci, Immobile este unul dintre marii marcatori ai planetei, nu doar din Serie A, iar asta ar trebui să le dea de gândit adversarilor. Lazio este foarte norocoasă să îl aibă și cu siguranță că Immobile cară, inevitabil, echipa după el.

2. Victor Osimhen

Norvegianul de la Napoli are niște execuții care lasă pe majoritatea oamenilor cu gura căscată. Versatilitatea sa demonstrează însă că avem parte de un jucător cu adevărat periculos, capabil oricând să marcheze și să treacă de orice apărare. Osimhen a transformat Napoli de când a ajuns acolo și nu este de mirare că italienii cereau 120 de milioane de euro pe el de la Manchester United în vară.

3. Lautaro Martinez

Argentinianul este un adevărat star și unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din Serie A. Acum că îl are pe Romelu Lukaku din nou lângă el, a venit momentul ca Lautaro să strălucească. Talentul său este incontestabil și vom vedea în acest sezon dacă are ce îi trebuie pentru a fi golgheterul din Serie A. Misiunea nu va fi ușoară, va avea niște adversari pe măsură după cum ai văzut mai sus și tocmai de aceea va fi nevoie de concentrare maximă. 

4. Tammy Abraham

Ooh, Tammy, Tammy. Fanii Romei l-au adoptat imediat pe tânărul londonez și asta se simte. El primește toată dragostea de care are nevoie un fotbalist pentru a face performanță. Iar asta se vede și pe teren unde Abraham pare că înscrie la liber. Astfel, Tammy a intrat și el în cursa pentru a fi golgheterul din Serie A cu șanse reale.

Așadar, iată cele mai importante nume spre care ar trebui să îți îndrepți atenția atunci când vine vorba de campionatul italian. Sigur că pot exista mereu surprize și probabil că Romelu Lukaku ar fi meritat și el o mențiune aici, dar rămâne de văzut cum se vor juca meciurile.

sursa foto: unsplash.com