Breaking news

Serialul turcesc “Poveste din Anatolia” va avea premiera pe 22 ianuarie la Kanal D

Din 22 ianuarie, de la ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor putea urmări „Poveste din Anatolia”/ (original: Gönül Dağı), o nouă producţie cu un scenariu atractiv şi personaje excelent conturate. În mijlocul întâmplărilor se află tânărul şi ambiţiosul Taner (interpretat Berk Atan), iar acţiunea se petrece în comunitatea din Gedelli, un orăşel din Anatolia, situat langa muntele Gonul.  

Muntele se cutremură într-o bună zi, iar evenimentul atrage după sine o cavalcadă de întâmplări. Taner îşi reîntâlneşte dragostea pierdută, o iubire din adolescenţă, ce capătă noi valenţe odată cu manifestările colosului Gonul.

Atmosfera magică pare că inconjoară deciziile protagonistilor pe parcursul desfaşurării acţiunii, iar legendele despre Gonul („Muntele Inimii”) par să îşi găsească loc în viaţa locuitorilor din Gedelli.

Pe fundalul unor evenimente dramatice se dezvăluie povești de familie, o iubire plină de puritate, precum şi viața de zi cu zi a protagoniştilor.

Taner a fost nevoit să renunte la visul de a-şi continua studiile, după moartea tatalui său. Îşi întretine familia şi speră ca într-o zi să ducă la bun sfârşit un proiect ambiţios, construirea unui aparat de zbor. Dragostea este cea care îi dă puterea de a depăşi orice obstacol.

>