Breaking news

Serialul ”Dr House”, revine de azi la Euforia TV

Începând de azi, în fiecare seara de luni pana joi, de la ora 23:00 la Euforia TV vă aşteaptă Dr. House.

E un bărbat prezentabil. Spune fraze inteligente, salvează vieţi nu aparenţe. Cine nu-l cunoaşte pe dr. Gregory House, medic specializat în diagnosticări şi în boli rare? E arogant, cinic, mizantrop, e un om dificil, plin de păcate, care merge greu, din cauza unei probleme la un picior, dar… e un medic strălucit!

Acolo unde colegii lui nu găsesc soluţii, ca un adevarat anchetator de poliţie, dr. House descoperă în corpul pacienţilor săi sursa răului. Serialul urmăreşte povestea acestui medic asocial, lipsit de orice maniere şi care, dacă ar putea, ar fi în stare să nu vorbească nici măcar cu pacienţii lui.

Şi pentru că se confruntă zilnic cu propria boală (provenită de la un accident din trecut) el poartă un baston tot timpul, care îi subliniază şi mai mult atitudinea brutală, deloc prietenoasă.

Deşi comportamentul lui atinge adesea limitele antisocialului, House este un diagnostician genial ale cărui gândire neconvenţională şi instincte fără cusur îi aduc respect din partea tuturor celor care îl cunosc.

Un specialist în boli infecţioase, el se iniţiază în provocarea de a rezolva şi a pune cap la cap problemele pacienţilor pentru a le salva vieţile.