Breaking news

Sergiu Voicu își dorește să aibă propria emisiune tv de turism

loading...

După trei ani de știri tv, realizate la cel mai înalt nivel, reporterul Sergiu Voicu își dorește ca în viitorul apropiat să aibă propria emisiune tv de turism la o televiziune națională.

sergiu.jpgDeși recunoaște că a ajuns să iubească știrile și că are asta în sânge, Sergiu își dorește să poată realiza în curând o emisiune cu și despre turism.

Am trecut de la Realitatea la Prima Tv și acum la Antena 1 și Antena 3. Experiența de știri m-a ajutat să devin stăpân pe orice fel de situație și să pot lua decizii rapide în condiții de maximă tensiune. Este foarte adevărat, însă, că visez de ani buni să am propria emisiune tv. Am în minte un format de emisiune de turism, pe care sper să o pot și realiza la un moment dat. După 4 ani de liceu de turism, 4 ani de facultate de turism și încă 1 an de școală de manager în turism, ar fi realizarea care m-ar face cu adevărat împlinit profesional”, a declarat Sergiu Voicu pentru exclusivNEWS.ro.

Până când visul va deveni realitate, Sergiu Voicu aleargă zilnic după știri și transmite în direct pentru Antena 1 și 3 din cele mai fierbinți locuri din țară. O zi de reporter de știri poate începe dis de dimienață, uneori chiar și la 5 dimineața și se poate sfârși, târziu în noapte. Totul deinde de evenimentele ce se petrec pe parcursul unei zile și de amploarea unui subiect.

Meseria de reporter de știri îți oferă experiențe noi la orice pas. În aceeași zi poți fi dimineața la 5 la o razie cu Garda Financiară într-un complex comercial și să asiști acolo la niște bătăi, îmbrânceli și înjurături, iar câteva ore mai târziu să dai direct de la Guvern despre Codul Muncii. Apoi pleci la Banca Națională și vorbești despre cât de mult s-a apreciat leul. Te muți la prânz la un miting de protest în fața unui minister, unde îți țiuie urechide de strigăte și megafoane. Și tot în aceeași zi mai dai un direct de la Patriarhie cu sosirea unor Moaște. Când speri și tu că pleci acasă, are loc un accident la Cernavodă, te urci în mașină și pleci acolo, fără să știi când vei ajunge acasă. Așa e viața de reporter… e fascinant”, a mai povestit Sergiu Voicu.

Din 2008 de când tot aleargă pe teren după știri, Sergiu a avut parte și de momente mai puțin plăcute mai ales când se afla în transmisiune directă.

Am fost pus în situația de mai multe ori de a fi întrebat cu totul altceva decât mă așteptam eu să fiu întrebat și eram forțat, pe loc, să îmi regândesc transmisiunea în direct. Am fost îmbrâncit în direct, am fost pus în situația de a se trage de mine în timpul transmisiei live, de a mi se vorbi în cască în timp ce eu vorbeam la tv. Altă dată a trebuit să vorbesc aproape de la nivelul asfaltului pentru că o mașină s-a urcat în direct peste cablul microfonului meu. A trebuit să vorbesc în repetate rânduri câte 20 de minute, fără pauză, să transmit evenimentele pe care le vedeam din elicoperul Realitatea TV”, a mai declarat Sergiu Voicu pentru exclusivNEWS.ro.

Cu toate pățaniile din timpul transmisiilor în direct, Sergiu Voicu merge mai departe. Are planuri mari și în acest an, pe care însă preferă să nu le dezvăluie, fiind adeptul principiului ”fapte, nu vorbe”.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>