Breaking news

Serena Williams o ridică în slăvi pe Halep: Sunt o fană a româncei!!!

loading...

Serena Williams a lăudat-o pe Simona Halep după partida jucată în semifinale la Miami. Americanca a spus că îi place de Halep și că e fana ei.

serena williams - simona halepSerena Williams a avut doar cuvinte de laudă la adresa româncei, după ce a reușit să o învingă vineri dimineață în semifinale la Miami.

”Jocul Simonei a fost extraordinar. Joacă așa de bine și este plăcut să o vezi jucând. E atât de tânără și îmi place foarte mult să o văd jucând. Sunt chiar o fană a ei. Îmi place atitudinea ei pe teren, îmi place cum luptă, îmi place cum joacă. Cred că e plăcut să o privești — este un tip de joc reconfortant, Am avut șanse în al doilea set, dar nu am profitat. Nu trebuie să mai fac asta la turneele de Grand Slam care vor urma”, a spus Serena Williams la final de meci.

Simona Halep a avut și ea cuvinte de laudă și apreciere la adresa Serenei: Sunt o fană a Serenei de mult timp. Am învățat multe lucruri de la ea. Când câștiga un turneu de Mare Slam eu eram un copil, îmi plăcea să o urmăresc, să văd cum joacă și cum luptă până la final. Este încă numărul unu și câștigă titluri, ceea ce este extraordinar. Îi respect cariera și o respect pe ea ca persoană.

Meciul cu americanca a epuizat-o foarte mult pe Halep care spune că nu știe dacă va participa în Fed Cup.

Halep le-a mulțumit românilor care au susținut-o atât din tribune cât și din fața micilor ecrane: În ultimele 4 săptămîni, mi-am demonstrat că, dacă îmi doresc destul de mult, dacă nu renunţ, dacă nu abandonez jocul înainte să-l termin, pot ajunge din ce în ce mai departe. Meciul de ieri cu Serena Williams nu a fost un meci jucat cu gîndul la scor, ci unul jucat în căutarea acelui moment în care reuşesc să joc cel mai bun tenis al meu.  Am plecat de pe teren mulţumită că am luptat pentru fiecare punct şi conştientă de faptul că acest meci m-a îmbogăţit încă o dată – ca toate celelalte jucate cu Serena pînă acum. O respect mult încă de cînd eram mică – şi cu atît mai mult acum, cînd, după atîta timp, este încă numărul 1 în lume. Le mulţumesc tuturor celor care au venit să mă susţină, tuturor celor care au făcut nopţi albe să mă urmărească de acasă şi tuturor celor care m-au încurajat să ajung aici.

Serena Williams s-a impus vineri dimineață, în trei seturi, în semifinale, în fața lui Halep, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, după două ore și 8 minute de joc, și va juca cea de-a zecea finală la Miami.

loading...