Breaking news

Serena Williams, învinsă de Alize Cornet, în semifinale la Dubai

loading...

Serena Williams, liderul clasamentului feminin, a fost învinsă vineri, în semifinale de franțuzoaica Alize Cornet, la turneul de tenis de la Dubai.

serena williamsFranțuzoaica Alize Cornet a reușit să o învingă în mod surprinzător pe Serena Williams, în semifinale la Dubai. Alize Cornet a reușit să se impună în fața liderului mondial în două seturi, scor 6-4, 6-4, după doar o oră și 20 de minute de joc.

La final de partidă, franțuzoaica s-a prăbușit pe terenul de tenis, nevenindu-i să creadă că a învins-o pe Serena Williams. Franțuzoaica a declarat la finalul partidei că este extrem de bucuroasă și că nu se aștepta să o învingă.

Franțuzoaica va juca finala de la Dubai, cu sora liderului WTA, Venus Williams. Serena Williams va pleca acasă cu un cec în valoare de 135,064 de dolari și 185 de puncte WTA. În timp ce Alize Cornet și-a asigurat un cec în valoare de 251,648 de dolari și 305 puncte WTA. Dacă va câștiga turneul de la Dubai, Cornet pleacă acasă cu 470 puncte WTA și cu un cec în valoare de 471,841 de dolari.

 

loading...