Breaking news

Serena Williams, eliminată în turul trei la Wimbledon de Sabine Lisicki

O nouă eliminare bombă la Wimbledon. Serena Williams, liderul mondial în clasamentul feminin, a fost eliminată în turul trei de nemțoaica Sabine Lisicki.

Sabine Lisicki si serena williamsEdiția din 2013 a turneului de la Wimbledon continuă fă fie una a marilor surprize, în care principalii favoriți sunt eliminați înainte de careul de ași, atât la fete cât și la băieți.

După eliminarea rusoaicei Maria Sharapova în turul doi la simplu, azi a venit americancei Serena Williams să plece acasă în turul trei.

Sabine Lisicki a câltigat primul set cu Williams în 44 de minute de joc cu scorul de 6-2.

Americanca a revenit în meci și a câștigat în mod categoric setul doi cu 6-1. În setul trei, lucrurile s-au schimbat în mod surprinzător la scorul de 3-1 pentru Williams. Nemțoaica a făcut trei brake-uri consecutive, astfel că a revenit la conducerea setului cu 5-4. Scor la care pe propriul serviciu a arata o minge de meci, însă a reușit să treacă în avantaj și să închidă partida.

Bucuroasă de dubla reușită: calificarea în sferturile de finală dar și învingerea liderului mondial, Sabine Lisicki s-a prăbușit pe gazonul londonez plângând de fericire.

Nemțoaica va juca în sferturile de finală cu estonianca Kaia Kanepi, locul 46 WTA.