Breaking news

Serena Williams: Am avut o prestaţie jenantă! Simona m-a făcut să-mi doresc să merg acasă

Serena Williams și-a făcut autocritica și a spus că înfrângerea încasată în meciul cu Simona Halep a făcut-o să plece acasă și să se antreneze special pentru viitoarea partidă cu românca.

serena williamsSerena Williams recunoaște că a jucat jalnic în meciul lui Simona Halep dar precizează și faptul că nu a văzut-o niciodată pe româncă jucând atât de bine. Numărul unu mondial în tenisul feminin a spus că ea crede că acest meci a fost cel mai bun meci din carieră al lui Halep.

“Creditul îi aparţine în totalitate Simonei şi nivelului înalt la care a evoluat. Eu am avut o prestaţie jenantă. Abia aştept să mai joc cu ea să-mi iau revanşa!  Cred că ea a jucat foarte bine. Personal, n-am mai văzut-o niciodată jucînd aşa. Evident că nu avea nimic de pierdut şi a dat tot ce are mai bun în fiecare lovitură. A jucat foarte, foarte bine. M-am antrenat foarte bine şi am lovit mingea foarte puternic. Dar ea a luat mingea foarte repede şi a jucat foarte, foarte solid. Nu am jucat la nivelul la care m-am antrenat. Simona a evoluat foarte mult, am urmărit multe meciuri ale ei, după cum am mai spus nu am mai văzut-o jucînd atît de bine. Azi a servit incredibil pe primul şi al doilea serviciu, a dat multe lovituri cîştigătoare. De obicei nu acesta este jocul ei. Cu siguranţă nu sînt sută la sută, dar sînt aici şi joc. Asta nu are nimic de a face cu meciul de azi, Simona a jucat incredibil, cred că e cel mai bun meci al carierei. Sinceră să fiu abia aştept următoarea noastră întîlnire pentru că m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să mă antrenez, în special pentru ea”, a declarat Serena Williams după pierderea partidei cu Halep.

Înfrângerea de miercuri de la Truneul Campioanelor de la Singapore este cea mai dură pentru Serena, din 1998 încoace, când a pierdut cu scorul de 1-6, 1-6 cu Joanette Kruger.

Simona Halep, aflată într-o formă de zile mari, a jucat magnific în meciul cu Serena Williams pe care l-a adjudecat în două seturi, cu scorul de 6-0, 6-2, după o oră și 5 minute de joc. Simona Halep a câștigat primul set cu 6-0, după doar 20 de minute de joc.

Simona Halep este ca și calificată în semifinalele Turneului Campioanelor și mai are de jucat un  meci cu Ana Ivanovic.

>