Breaking news

Serena Williams a venit beată la turneul de dublu de la Wimbledon

loading...

Serena Williams s-a făcut de râs în toată lumea după ce marți, a venit moartă de beată la mediul de dublu feminin de la Wimbledon, unde făcea pereche cu sora ei Venus.

serena williamsEliminată în turul trei la Wimbledon în turneul de simplu, Serena Williams a dat semne clare că se află în colaps psihic și că a fost marcat profund de pierderea partidei cu Alize Cornet.

Liderul mondial în tenisul feminin a fost surprinsă marți, în ipostaze jenante, de neimaginat. Serena Williams, care a dominat categoric tenisul mondial în ultimul deceniu a oferit un spectacol dezolant.

Williams abia se ținea pe picioare și nu a fost capabilă nici măcar să servească. Americanca a trimis mingile spre fileu ca o începătoare și toate se opreau în banda de la mijlocul terenului de tenis.

Serena Williams a părut total dezorientată în partida contra perechii formate din Stefanie Voegele şi Kristina Barrois. Americanca a avut de mai multe ori probleme de coordonare între mâini şi privire, inclusiv la aruncarea sau prinderea mingilor. Ceea ce i-a făcut pe mulți să afirme că sportiva era beată.

După patru duble greșeli, arbitrul de scaun a coborât în teren pentru a vedea dacă Serena mai este în stare să joace. După care, la scorul de 0-3, sora ei Venus, cu care făcea pereche, a luat-o de mână și a scos-o din teren, anunțând că se retrag.

Toată lumea a fost surprinsă să o vadă pe Serena Williams într-o astfel de ipostază. Inclusiv antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, care a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat cu jucătoarea și că nu a văzut-o de două zile.

La circa trei ore de la terminarea partidei, Serena a trimis un comunicat la WTA, prin care anunţa că suferă de o boală virală.

Aici puteți vedea momentele incredibile cu Serena Williams, în ipostaze stânjenitoare: http://www.wimbledon.com/en_GB/news/articles/2014-07-01/serena_williams.html

loading...