Breaking news

Serena Williams a pierdut finala de la Wimbledon. Angelique Kerber câştigă în premieră turneul londonez

Serena William a ratat şansa de a câştiga cel de-al 24-lea turneu de Grand Slam al carierei. Americanca a pierdut finala de la Wimbledon, fiind învinsă în două seturi de Angelique Kerber.

Serena Williams a pierdut fără drept de apel, finala de la Wimbledon. Americanca a fost fără vlagă, a greşit enorm şi nu a reuşit să joace la cel mai bun nivel. În timp ce nemţoaica nu a jucat spectaculos, a stat în defensivă şi a cules roadele în urma greşelilor comise de Serena Williams.

Serena Williams a jucat foarte slab şi inconstant în primul set pe care l-a pierdut cu 6-3 după doar 31 de minute de joc cu Angelique Kerber. Americanca a reuşit doi aşi, două duble greşeli şi 14 erori neforţate.

Şi setul doi s-a terminat cu acelaşi scor ca primul, 6-3 pentru Angelique Kerber. Finala s-a terminat după doar o oră şi cinci minute de joc.

Angelique Kerber îşi trece în palmares primul titlu la Wimbşedon şi al treilea turneu de Grand Slam din carieră după cele două cucerite în 2016 la Australian Open şi US Open.

Serena Williams a jucat cea de-a 30-a finală de Grand Slam la simplu feminin. Americanca a bifat a 10-a finală la Wimbledon, reuşind să câştige de 7 ori turneul de la Londra.

Serena William are în palmares 23 de titluri de Grand Slam: 7 la Wimbledon, 7 la Australian Open, 6 la US Open şi trei la Roland Garros.