Breaking news

Serena Williams a fost eliminată în turul trei la Wimbledon de Alize Cornet

loading...

O nouă eliminare bombă în turneul feminin de la Wimbledon. Serena Williams, liderul mondial și principala favorită la Londra, a fost eliminată în turul trei la Wimbledon de Alize Cornet. Astfel că Simona Halep devine principala favorită pe iarba londoneză.

serena williams - eliminata la wimbledon 2014Se repetă istoria de la Roland Garros și la Wimbledon.  Principalele două favorite ale turneului au fost eliminate în tururile preliminare iar Simona Halep devine principala favorită a turneului londonez.

După ce joi, Na Li a fost eliminată în turul trei Barbora Zahlavova Strycova, azi, a fost eliminată Serena Williams.

Dacă în 2013 americanca era eliminată în optimi de nemțoaica Sabine Lisicki, azi a plecat mai devreme acasă, încă din turul trei.

Serena Williams a fost învinsă în trei seturi, de italianca Alize Cornet, scor 6-1, 3-6, 4-6, după două ore și 4 minute de joc.

La turneul de la Roland Garros, Serena Williams a fost eliminată în turul doi de Garbine Muguruza.

De eliminarea americancei va profita în primul rând Maria Sharapova întrucât cele două s-ar fi putut întânli în sferturile de finală la Wimbledon.

Dar și Simona Halep, care scapă astfel de o adversară redutabilă și are mari șanse să ajungă în semifinale și să joace din nou cu Maria Sharapova.

loading...