Breaking news

Serena și Venus Williams au cucerit turneul de dublu la Wimbledon

Serena Williams a cucerit sâmbătă seară și proba de dublu feminin, alături de sora ei, Venus, la doar câteva ore după ce câștigase și proba de simplu feminin în finala disputată cu Angelique Kerber.

serena si venus williamsSerena Williams a cucerit două titluri de Grand Slam într-o singură zi, unul la simplu și altul la dublu alături de sora ei, Venus.

Nici nu a apucat să se bucure bine de cucerirea celui de-al șaptelea titlu la Wimbledon și al 22-lea trofeu de Grand Slam din carieră căci Serena a mai bifat încă un trofeu la dublu feminin.

Perechea formată din Serena și Venus Williams s-a impus în finala de dublu în fața cuplului format din Timea Babos și Yaroslava Shvedova. Americancele s-au impus în două seturi, scor 6-3, 6-4.

A fost cel de-al șasele titlu la dublu feminin cucerit de surorile Williams pe iarba de la Londra.

În vârstă de 35 de ani, Serena Williams a cucerit până acum 69 de turnee, dintre care 22 de Grand Slam la simplu, 14 titluri la dublu și alte 2 la dublu mixt.

Venus Williams are în palmares 7 titluri de Grand Slam la simplu: 5 la Wimbledon și 2 la US Open, și 14 titluri la dublu.