Breaking news

Șerban Copoț și-a redescoperit originile în Grecia în timpul filmărilor la Aventură cu 4 stele

loading...

Șerban Copoț, unul dintre cei patru protagoniști ai ediției din 28 și 29 august a show-ului Aventură cu 4 stele, a avut parte de o mulțime de peripeții în Grecia, dar și de o mare încărcătură emoțională. Artistul a dezvăluit cu această ocazie că plaiurile grecești au o semnificație aparte pentru el, având origini în această țară pitorească.

serban copot greciaȘerban Copoț a pornit în ”Aventura cu 4 stele” alături de Romică Țociu, Anca Dinicu și Angie Cobuț. Întâmplarea a făcut ca prima zi de aventură să coincidă cu ziua de naștere a lui Șerban, astfel că totul s-a transformat într-o adevărată petrecere, timp de mai bine de 24 de ore.

Artistul a avut parte de nenumărate surprize și chiar i-au dat lacrimile în momentul când zeci de oameni, greci dar și turiști din toate colțurile lumii, aflați la una dintre tavernele din centrul localității Perdika, au început să-i cânte la mulți ani în mai multe limbi.

Ba, mai mult, cele două colege ale sale de aventură, Anca Dinicu și Angie Cobuț, i-au cântat una dintre piesele cu care trupa Animal X, din care Șerban făcea parte, se lansa cu ani buni în urmă.

Extrem de emoționat, Șerban Copoț a dezvăluit că pentru el Grecia este oricum plină de semnificații și încărcătură emoțională.

”Eu am o legătură aparte cu Grecia, de mic copil. Sunt cu adevărat îndrăgostit de ea. Stră-străbunica mea era din Grecia, din Chios. Eu am crescut cu Legendele Olimpului, de Alexandru Mitru. Știu toată mitologia greacă, sunt fascinat, iubesc Grecia”, a mărturisit Șerban Copoț evident emoționat.

Cum a petrecut Șerban Copoț la împlinirea frumoasei vârste de 36 de ani, prin ce provocări a trecut alături de ceilalți trei colegi ai săi și multe alte surprize, telespectatorii Antena1 pot afla luni și marți, de la 20.30.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>