Breaking news

Șerban Copoț, Ristei, Adrian Enache, Nadir și Ouatu participă la noul sezon “Te cunosc de undeva!”

Șerban Copoț, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir Tamuz și Cezar Ouatu intră în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, în cel de-al optulea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!” care va începe, din 12 septembrie, la Antena 1.

nadir - ouatu - risteiRistei, Enache, Copot și Ouatu revin la Te cunosc de undeva în calitate de concurenți ai sezonului opt.

“Am acceptat, din nou, cu mare drag invitația să particip la “Te cunosc de undeva!” pentru că, după toată experienta mea la acest show, consider că este de departe cea mai bună emisiune de divertisment din România. Pe de altă parte, am vrut să îmi demonstrez mie că, după două sezoane, am învățat multe lucruri pe care le-aș putea expune mai bine într-un nou sezon. Așa că, abia aștept să dau tot ce pot pentru noile transformări. Poate și câștig sezonul, ca să nu zică lumea că am vechime degeaba (râde)”, spune Ristei.

Cu bucurie s-a reîntors la “Te cunosc de undeva!” și Șerban Copoț: Mi-am dorit să particip la un nou sezon “Te cunosc de undeva!”, ca să retrăiesc experiența de acum cinci sezoane. Pentru că, da, am rămas cu nostalgii”, declară el, zâmbind. Entuziasmat să încerce noi transformări se arată și Adrian Enache. ““Te cunosc de undeva!” este cea mai completă și necesară emisiune pentru un artist, pentru că îi scoate în evidență calitățile. Colegii sunt extraordinari, fac parte din elită, iar faptul că am alături asemenea valori îmi oferă șansa să mă autodepășesc.

Câștigătorul sezonul trecut al show-ului, Cezar Ouatu, a revenit la rându-i cu mare plăcere, la “Te cunosc de undeva!”: M-am bucurat foarte tare că voi participa la un nou sezon, a fost o surpriză pentru mine această propunere. Cred că voi fi cobaiul ruletei, în acest sezon. Am sentimentul că îmi va pregăti cele mai neașteptate personaje.

Pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” se va afla Nadir Tamuz, care a acceptat să vină, în primul rând, pentru că îi place emisiunea. Apoi, “din curiozitate, ca să capăt experiență și ca să vadă lumea că pot cânta și altceva”. “E o chimie foarte bună între concurenți și asta ne mai alină puțin “durerea””, mai spune, amuzat, fostul concurent de la XFactor.

Alături de cei cinci artiști, în noul sezon “Te cunosc de undeva!” vor participa Andreea Antonescu, Tania Popa, Carmen Simionescu, Viorica și Marguerita din Clejani. Dacă Tania, Andreea și Carmen vor urca pe scenă individual, Viorica și Marguerita vor interpreta împreună rolurile pregătite pentru ele de ruleta personajelor.

Toți cei zece concurenți pregătesc deja primele transformări în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva!”, care va reveni, din toamnă, la Antena 1.

>