Breaking news

Senzaţional. OTV, are voie să emită

OTV ar putea scăpa de înjumătăţirea licenţei de emisie, după ce instanţa a suspendat astăzi decizia CNA.

Vineri, Curtea de Apel Bucureşti a admis solicitarea OTV de suspendare a deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului privind înjumătăţirea licenţei acordate postului. CNA a anunţat că va aface recurs în cel mai scurt timp.

Curtea de Apel Bucureşti a dispus suspendarea deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului nr. 157 din 27 martie privind reducerea licenţei OTV cu şase luni, până la data de 28 septembrie.

În aceafă de această decizie, mai există alte două decizii de înjumătăţire a licenţei OTV, iar televiziunea ar fi trebuit să se închidă în 29 mai.

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a declarat pentru Mediafax că decizia Curţii de Apel Bucureşti are în vedere doar suspendarea, nu şi anularea deciziei CNA prin care licenţa OTV a fost înjumătăţită până la 28 septembrie 2012, precizând că instituţia va face recurs în cel mai scurt timp.

Este vorba doar de o suspendare a deciziei CNA şi nu de anularea ei. Aşteptăm motivarea instanţei pentru a face recurs în cel mai scurt timp. Oricum emisiunea care ridica cele mai multe probleme, respectiv emisiunea domnului Dan Diaconescu, va fi retrasă din grila postului începând cu data de 17 mai, aşa cum ne-a notificat administratorul judiciar al societăţii Ocram Televiziune SRL. În continuare, o să ne judecăm pe fond, unde sperăm să obţinem o confirmare a deciziei CNA„, a declarat Răsvan Popescu.

Deocamdată, televiziunea de propagandă electorală a PPDD poate emite nestânjenită, inclusiv pe durata campaniei electorale pentru alegerile locale.