Breaking news

Seleşi, surprins în tandreţuri cu Andreea Bălan

loading...

Tandrețuri în văzul tuturor la Te cunosc de undeva. Cosmin Seleși a sărutat-o pe gură pe Andreea Bălan, spre uimirea celor din platoul tv.

selesi si balanTransformările din acest sezon de la “Te cunosc de undeva!” sunt tot mai spectaculoase de la o ediţie la alta. Astfel că, sâmbătă, 21 septembrie, la ora 20:30, concurenţii ne vor surprinde cu personaje precum Shakira, Adele, Freddie Mercury, Benone Sinulescu, Beyonce, Shaggy, Raj Kapoor şi Călin Goia.

După cum ne-au obişnuit, prezentatorii, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, dar şi concurenţii sunt mereu puşi pe şotii, pregătiţi să-i surprindă pe membrii juriului, dar şi pe telespectatori. De pildă, după jurizarea Andreei Bălan, în care ea a admirat coregrafia dansatorilor din momentul Dalmei, Cosmin Seleşi i-a pregătit o surpriză.

Prezentatorul a invitat-o pe jurată să execute împreună o priză. Andreea, fiind o mare amatoare a dansului, a acceptat fără să stea pe gânduri. La sfârşitul prizei, Cosmin Seleşi a sărutat-o pe gură.

Telespectatorii care vor urmări “Te cunosc de undeva!”, sămbătă, 21 septembrie, de la ora 20:30, vor fi martorii reacţiei Andreei Bălan în urma sărutului-surpriză primit din partea lui Cosmin Seleşi. Totodată, vor afla şi ce a avut Anda Adam de spus despre acest incident.

loading...