Breaking news

Seila Gurdal a lansat colecția capsulă ”Welcome to my Eden”

loading...

“ Welcome to my Eden”  reprezintă o colecție capsulă, compusă din articole vestimentare destinate sexului feminine, atât domnișoarelor cât și doamnelor.

Conceptul are la bază dorința de ale oferi 14 ținute (rochițe, compleuri  formate din bluză și pantalon/ fustă) combinate, astfel încât să le pună evidență și să le ofere încredere.

Atelierul de creație vestimentară ”SinebySeila” recomandă colecția “Welcome to my Eden” femeii care știe să transmită emoție, pentru femeia sofisticată, rafinată, care dorește să îmbrace haine de o calitate ireproșabilă.

Ținutele sunt realizate din piele ecologică, care aduce un aer glam și personalitate rochiilor accesorizate cu blăniță culoarea roz-pudră și pietre Swarovsky discrete și feminine.

Colecția propusă de către designerul vestimentar Seila Gurdal este versatilă. Conține atât rochițe  elegante, de party sau de seară, potrivite pentru orice eveniment cât și compleuri casual, perfecte pentru ieșirile din weekend.

Ținutele au fost confecționate cu atenție, din materiale alese de cea mai bună calitate, cu detalii unice cum ar fi pietre prețioase și capse plasate cu atenție. Fin,elegant, practic!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>