Breaking news

Șeful Federației Române de Culturism s-a ales cu un zâmbet de vedetă grație stomatologului Valentin Răducanu

loading...

Valentin Răducanu, cunoscut drept stomatologul vedetelor din România, s-a ocupat și de dantura lui Gabriel Toncean, nimeni altul decât Președintele Federației Române de Fitness și Culturism.

gabriel toncean - valentin raducanuSportul este cap de listă pentru Gabriel Toncean, Președintele Federației de Fitness și Culturism din România. De 21 de ani practică culturismul şi ştie că, pentru a avea o viaţă sănătoasă, mişcarea şi alimentaţia sunt esenţiale.

La fel și sănătatea dinţilor face parte din aceeaşi listă de priorităţi pentru șeful culturiștilor din România, aşa că zilele trecute, acesta i-a făcut o scurtă vizită medicului Valentin Răducanu, Clinica Dental 1.

Preşedintele FRFC şi-a dorit o dantură mai albă, aşa că 45 de minute i-au fost necesare pentru a dobândi rezultatul perfect. Iar  Gabriel Toncean a plecat acasă cu dantura și zâmbetul unei vedete.

Valentin Răducanu, unul dintre cei mai tineri și talentați stomatologi din România, cunoscut drept stomatologul vedetelor, grație sistemului modern de lucru în stomatologie, reușește să fie mai tot timpul ocupat.

Vedete și persoane publice se înghesuie să-i calce pragul cabinetului său pentru a le pune la punct dantura. În ultimele două luni, pe la cabinetul doctorului Valentin Răducanu au trecut și Laurnențiu Duță de la 3Sud-Est, Roxana Ciuhulescu, Raluca Bădulescu, Valentina Pelinel și Cristina Spătar.

Carismatic și extrem de priceput în a explica procedurile stomatologice, Valentin Răducanu trece ecranul și este un invitat permanent la emisiuni de la mai toate televiziunile naționale din România: TVR , Prima TV, Antena Stars sau Pro TV. Stomatologul vedetelor a ajuns să fie prezent și în celebra emisiune a Oanei Cuzino, ”Ce se întâmplă doctore?”, de la Pro TV.

valentina pelinel - valentin raducanu

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>