Breaking news

Securist de meserie, Băsescu a pus în fruntea Guvernului tot un securist

Pe principiul, ban la ban şi securist la securist trage, Băsescu  a decis să guverneze cu serviciile secrete pe faţă.

După 7 ani petrecuţi în fruntea ţării, Băsescu a prins curaj şi a decis să nu se mai ascundă. În anul 2012 Băsescu vrea să fie atât de transparent în „intervenţia cu românii”, încât a decis să activeze pe faţă securiştii şi în Guvernul României.

În speranţa că va scăpa de proteste şi că PDL va creşte într-o lună cât alte partide într-o viaţă, Băsescu şi-a schimbat marioneta cu un securist mai tânăr care poate executa mai bine ordinele.

Şi uite aşa, l-a luat pe Ungureanu de la SIE şi l-a aruncat în mocirla politicii româneşti. Săracul Mihai Răzvan Ungureanu, ce se dă drept intelectual şi vorbitor de limbi străine, habar nu are ce „părăsească” îl aşteaptă din partea lui Băsescu.

L-a numit premier deşi încă nu îşi dăduse demisia de la SIE, punându-l astfel în stare de incompatibilitate, după care i-a trasat în linii mari ce are de făcut la Guvern, adică să continue „politica socialistă portoclaie” a lui Boc şi pe deasupra i-a mai dat şi o mână de ajutor trimiţându-i în plic închis, bine sigilat miniştrii cabinetului său.

Deci, Răzvan Ungureanu a început cum nu se poate mai bine mandatul de guvernator al ţării. Cu o ilegalitate şi cu o aprobare tacită a faptului că nu şi-a ales niciunul din miniştrii pe care o să îi conducă, chipurile.

Toate semnele indică faptul că Ungurenau nu este decât o altă marionetă a lui Băsescu, menită să îi aducă siguranţa postului de preşedinte.

Dacă era cult şi inteligent pe cât se crede, Ungureanu nu accepta toată această mascaradă a lui Băsescu. După o lună de proteste, românilor li s-a cam ridicat vălul de pe ochi şi au început să priceapă mai multe.

Schimbarea guvernului Boc cu un guvern „condus” de un şef de servicii secrete şi cu o echipă de oameni „tineri şi neliniştiţi”, din eşaloanele doi şi trei ale PDL şi fără nicio pregătire în domeniu, nu va face decât să dea apă la moară Opoziţiei cât şi românilor ca să îşi continue protestele naţionale.

Odată cu îndreptarea vremii, românii vor ieşi în număr mai mare în stradă iar numărul protestelor va creşte exponenţial, cu toată securitate lui Băsescu şi Ungureanu.

„Lupii tineri” din PDL, făcuţi într-o noapte miniştrii, nu sunt decât foştii consilieri ai fostilor miniştrii care vor executa şi ei o partitură scrisă de alţii. Practic vom avea acum un întreg Guvern de marionete.