Breaking news

Sebastian Popescu cere ajutorul românilor pentru a strânge cele 200.000 de semnături pentru a candida la prezidențiale

Partidul Noua Românie roagă toți românii care vor un Președinte tânăr, educat, competent și patriot, să ajute la strângerea celor 200,000 de semnături necesare depunerii candidaturii lui Sebastian Popescu la alegerile prezidențiale din 15 septembrie 2024.

Cel mai tânăr candidat la funcția de Președine al României, din istorie, intră din nou în cursa electorală pentru cea mai importantă funcție în stat. Ajută-ne să adunăm cele 200,000 de semnături necesare depunerii candidaturii.

lista semnaturi prezidentiale 2024

Formularul se trimite prin poștă la adresa București, Sector 2, Strada Răscoala 1907, Nr. 9, Bl. 15, Sc.3, Ap. 40, Partidul Noua Românie.

De ce să susținem candidatura lui Sebastian Popescu? Pentru că el reprezintă vocea noului val, un val de tineri energici, cu idei proaspete și determinarea de a transforma România într-o țară de care să fim cu toții mândri. Sebastian Popescu este un lider integru, cu o viziune clară și un plan concret pentru a aduce transparență, eficiență și prosperitate în administrația publică.

Împreună putem să schimbăm cursul istoriei. Avem nevoie de 200,000 de semnături pentru a-l putea înregistra oficial pe Sebastian Popescu ca și candidat la funcția de Președinte al României. Fiecare semnătură contează și fiecare dintre voi poate face diferența. Este momentul să ne unim forțele și să arătăm că vocea poporului poate aduce schimbarea!

Vă îndemn să semnați și să încurajați și pe alții să o facă. Viitorul României depinde de implicarea noastră. Haideți să facem istorie împreună!

Sebastian Popescu, liderul Partidului Noua Românie, și-a asumat o misiune ambițioasă și curajoasă: să aducă schimbarea de care avem nevoie. Pentru ca această viziune să devină realitate, avem nevoie de sprijinul vostru, de semnăturile voastre.

Semnează pentru o Românie nouă, semnează pentru Sebastian Popescu!

>