Breaking news

Sebastian Ghiță, patronul RTV și candidat pe listele USL, îl laudă pe Băsescu

Patronul postului de știri, România TV, Sebastian Ghiță, va candida pentru un post de deputat pe listele USL din partea PSD.

Deși se știe că este prieten cu premeirul Victor Ponta și că au petrecut multe vacanțe împreună, Sebastian Ghiță, membru PSD și candidat la parlamentare pe listele USL, nu se dezice de Băsescu.

În interviul acordat revistei „Q Magazine” de patronul România TV, Sebastian Ghiţă, îl cam laudă pe Băsescu și spune că e partizanul dialogului.

La întrebarea: „Traian Băsescu este un bun român?”, Sebastian Ghiță a spus: Sper că da. Vom trage toți concluziile la sfârșit. Este președintele României, deci ocupă o funcție obţinută cu cele mai multe voturi. Este cel mai  înalt funcționar român. Trebuie să respectam asta. Şi dânsul trebuie să ne respecte pe noi.

Și în timp ce liderii USL, Ponta și Antonescu, spun despre Băsescu că e dușmanul poporului și că nu îi iubește neamul, Ghiță este de altă părere și spune că președintele: Cred că e un om cu multă experiență şi cred că iubește oamenii. Îmi dau seama că funcția şi responsabilitățile îl apasă. Cred că știe foarte bine ce are de făcut pentru a-şi împlini mandatul şi pentru a deveni iubit şi respectat. Nimănui nu-i strică mai multă înțelepciune.

Sebastian Ghiță va candida pentru un loc de deputat în colegiul uninominal 4 din Prahova.

Dacă ne gânim cum a ajuns să înființeze România TV, putem bănui că după ce s evede cu sacii în căruță, adică deputat de USL, dacă nu va reuși să-i convingă să bată palma cu ARD-ul lui Băsescu, o să aplice planul de la Realitatea, scindarea echipei și înființarea unui nou partid.

Oare așa multă democrație și libertate de exprimare să fie în USL, încât să candidezi pentru un mandat de deputat dar să lauzi pe față dușmanul?

>