Breaking news

Seară de gala pentru A7TV. S-a împlinit un an de la lansarea televiziunii!

Seară de gala pentru A7TV. Marți, 20 martie, s-a împlinit 1 an de când s-au aprins prima dată reflectoarele în studioul de televiziune.

Televiziunea este finanțată de antreprenorul Simon Maurer, deținătorul companiei Maurer Imobiliare, liderul pieței de profil din inima României.

Ediția aniversară a avut loc în cadrul hotelului Ramada Majestic și a prezentat numeroase personalități din România: ministrii, reprezentanți ai principalelor partide politice din Romania aflate la putere dar și din opozitie, reprezentanți ai mai multor culte religioase, medici, sociologi și mulți alții. Ambientul muzical a fost întreținut la cote înalte de cvartetul instrumental CHROMATIC.

Gala aniversară a fost prezentată de jurnaliștii Marius Creța (Director General A7TV) și Cornel Pavel Dărvășan (Director Programe A7TV). Moderatorii evenimentului au fost permanent felicitați și încurajați pentru demersul lor și a întregii echipe de a realiza o altfel de televiziune în spațiul mediatic românesc actual, o televiziune care promovează valori și principii creștine, dar și actualitatea în mod obiectiv.

La un an de când realizatorii au inceput să producă emisiuni de succes cu personalități notorii din sfera economică, politică, culturală, socială și religioasă a României, observăm cum televiziunea a crescut și a captat atenția unui segment important de urmăritori.

Statistic vorbind, la un an de la lansare, A7TV a avut peste 4 milioane de urmăritori, ceea ce înseamnă o cifră promițătoare pentru o televiziune online care s-a promovat exclusiv prin intermediul rețelelor sociale.

Succesul din online a determinat conducerea televiziunii să inițieze demersurile necesare pentru avizarea și licențierea televiziunii la Consiliul Național al Audiovizualului, astfel încât A7TV să devină un jucător important în piața de televiziune.

>