Breaking news

Se zice că… frumuseţea se poartă la orice vârstă

Dana Săvuică vine azi la Se zice că… însoţită de doctorul ei Iancu Morad, care îi va face în direct o intervenţie la buze: mărire permanentă prin injectare de microparticule de silicon. De la ora 17.10, la TVR 1 si tvrplus.ro, Nuami, Sonia, Flori şi Ioana aduc invitaţi care să împărtăşească trucuri de frumuseţe şi să ne înveţe despre ce trebuie să facem pentru a ne menţine frumoase la orice vârstă.

Se zice caÎn vârstă de 44 de ani, Dana Săvuică, a fost nevoită să slăbească în ultima perioadă la recomandarea medicului, din pricina unor probleme la coloană. Totuşi, ceea ce se dorea a fi o simplă scădere în greutate a motivat-o pe vedetă să facă mai mult de atât şi anume: să atingă dimensiunile pe care le avea la vârsta de 20 de ani.

„După trei luni de cură, mi-am remodelat talia şi am reuşit să am cu 15 cm în minus. Astfel, de la 80 de cm am ajuns să am 65 de cm în talie, aproape cât aveam pe vremeacând eram fotomodel. Nu îmi pot permite să mă mai îngraş, căci durerile de spate ar fi insuportabile şi toţi cei care suferă de spondiloză lombară vor fi în asentiment cu mine”, a mărturisit Dana Săvuică.

Şi pentru că vrea să le încurajeze pe femei să aibă grijă de ele şi de corpul lor şi să le demonstreze că nu este nici dureros şi nici costisitor să arate mai bine, Dana Săvuică vine la Se zice că… de la TVR, însoţită de doctorul Iancu Morad. Doctorul îi va face în direct o intervenţie la buze: mărire permanentă prin injectare de microparticule de silicon.

Tot despre frumuseţe, chirurgie estetică şi vârstă… va sta de vorbă Sonia şi cu avocata Paula Iacob, care la 82 de ani, intenţionează să îşi facă operaţii estetice.

La Se zice că… au fost invitaţi chirurgi şi esteticieni care au vehiculat idei pro şi contra „înfrumuseţării” cu ajutorul chirurgiei estetice…

Telespectatorii şi-au dorit însă să cunoască femei care au trăit experienţa unor asemenea intervenţii. Cele două doamne, din generaţii diferite, vin să prezinte punctul de vedere. Cum privesc ele intervenţiile chirurgicale estetice aflaţi la Se zice că…, de la ora 17.10. În plus, telespectatorii vor urmări în direct ce presupune procedura de injectare a buzelor cu silicon.

Şi tot atunci, Nuami vă povesteşte aventurile ei în încercarea de a-şi schimba buletinul, oferindu-vă informaţii utile în acest sens. Adrian Romcescu îşi lansează în premieră la Se zice că… melodia „Eşti visul meu”. Imagini de la un meci de baschet altfel – competiţia sportivă a avut loc weekendul trecut şi face parte din campania ”FĂRĂ bordURĂ”, de conştientizare a necesităţii accesibilizarii Bucureştiului pentru toţi locuitorii săi, inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi – vedeţi tot astăzi, la TVR 1, la Se zice că…. Flori îşi lansează clipul melodiei Jumătatea mea, prezentatoarea emisiunii invitându-i pe fani să urmărească imagini de la filmarea clipului. Sonia află de la medicul stomatolog Silvia Dora Vissarion totul despre albirea dinţilor.

În ediţia anterioară, cele patru prezentatoare ale emisiunii Se zice că… au vorbit despre ziua internaţională a vegetarismului, dar şi despre alimentele din care ne luăm energia.