Breaking news

Se refac echipele la Chefi la cuțite: Florin Dumitrescu aduce concurenți noi din bootcamp

Ieri seară, amuleta folosită de Sorin Bontea în bucătăria Chefi la cuțite a creat un adevărat spectacol, în care momentele tensionate s-au împletit cu cele pline de umor. Hotărât să câștige un nou battle, Chef Bontea a mai dat o lovitură la bancurile de lucru adverse cu amuleta care le cerea celorlalte două echipe să comunice doar în versuri. În ciuda acestei mișcări strategice, victoria i-a revenit lui Florin Dumitrescu și echipei sale. În această seară, toate privirile vor fi îndreptate la începutul battle-ului tot asupra lui Chef Dumitrescu, cel care vine cu mari schimbări: aduce noi concurenți din bootcamp!

          Ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe segmentul de public comercial, înregistrând 8 puncte de rating și 30% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 5.6 puncte de rating cu 21.1% cotă de piață. La orașe, show-ul culinar a fost lider de audiență, înregistrând 7.8 puncte de rating și 22.8% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 6.3 puncte de rating și 18.4% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 7.2 puncte de rating și 20.8% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 7.1 puncte de rating și 20.7% cotă de piață. În minutul de aur 22:15, ediția de ieri seară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,9 milioane de telespectatori.

Aseară, la Chefi la cuțite s-a gătit în rime. Și asta pentru că Sorin Bontea a făcut tot posibilul să-și destabilizeze adversarii cu amuleta care le cerea să vorbească în versuri. Iar pentru ca întrecerea culinară să fie și mai complicată, cele trei echipe s-au confruntat cu unele dintre cele mai incomode combinații de ingrediente aduse de Roata extremă: varză murată, fasole și urechi de lemn pentru echipa lui Cătălin Scărlătescu, brânză cu mucegai, varză murată și creier pentru echipa lui Florin Dumitrescu și căpșuni, frișcă și crap pentru echipa lui Sorin Bontea. Câștigătorii serii au fost Florin Dumitrescu și echipa lui, care au obținut astfel a doua victorie, în timp ce taberele conduse de Chef Bontea și Chef Scărlătescu au intrat la duel. Având ca temă prepararea unui brunch, proba eliminatorie l-a situat pe ultimul loc pe Daniel Dragomir, concurentul lui Sorin Bontea, care a părăsit concursul.

În această seară, urmează schimbări mari în componența celor 3 tabere! Chef Florin Dumitrescu va arunca în joc poate cea mai grea amuletă din confruntări, care îi oferă avantajul de a aduce concurenți noi din bootcamp pentru refacerea echipelor. Ce concurenți a ales Chef Dumitrescu? Este cea mai arzătoare întrebare pentru ceilalți doi jurați, întrucât nominalizările făcute pot consolida ori pot da peste cap unitatea unei echipe. ”Este momentul oportun să putem face această mișcare, pentru că avem minus cinci oameni în echipe. Practic, avem ocazia de a oferi echipelor numărul initial de concurenți. Amuleta asta îmi oferă puterea de a băga oameni în taberele adverse, ceea ce mi se pare malefic dacă o joci deștept”, a declarat Florin Dumitrescu. ”În mărinimia lui, el vrea reîntregească echipele… Cred doar că vrea să bage râca-n echipe!”, a reacționat Cătălin Scărlătescu. ”Sunt foarte curios pe cine-mi aduce în echipă. Adică încearcă să mă încurce sau nu?!”, a comentat Sorin Bontea. Cu forțe proaspete în bucătăria Chefi la cuțite, battle-ul din această seară va fi unul pe măsură – cele trei tabere vor avea mai mult de muncit, într-un ritm trepidant. Pentru că de la un battle la altul, probele sunt tot mai grele. Ce concurenți vor intra în concurs, cum se vor descurca în condițiile de presiune maximă în echipe deja închegate și cine va obține victoria în noua configurație telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată în această seară, pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

>