Breaking news

Se pregătește Frunzăverde să rupă PNL? Șeful CJ Caraș-Severin a înregistrat un partid la OSIM

Pe 30 octombrie, vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a solicitat către OSIM, înregistrarea mărcii “Partidul Naţional Popular Liberal”.

Sorin Frunzăverde vrea să-și facă partid. După ce în primăvară a plecat din PDL cu tot cu organizația județeană caraș și s-a înscris în PNL, acum, caută să-și înregistreze la OSIM un partid.

Prin intermediul unui avocat, Sorin Fruznzăverde a solicitat în nume personal, OSIM, înregistrarea în mărcii “Partidul Naţional Popular Liberal”.

Vicepreşedintele PNL solicită înregistrarea acestei mărci pentru patru categorii de activităţi în care să fie folosită, respectiv pentru “publicitate de orice natură, prin toate mijloacele de difuzare în masă inclusiv prin distribuirea de prospecte, direct sau prin poştă sau / şi distribuirea de eşantioane”, dar şi pentru “servicii ce permit unei persoane să comunice cu altă persoană sau cu alte persoane prin orice mijloace de comunicare orală sau / şi vizuală”.

De asemenea, marca pentru care Frunzăverde solicită certificat priveşte şi “servicii de educare şi formare a individului, de divertisment, amuzament sau/şi recreere inclusiv de prezentare către public a unor opere de artă plastică sau de literatură, în scop cultural sau educativ; cursuri şi conferinţe de cultură politică”, sau “servicii juridice, servicii personale şi sociale oferite de către terţi, destinate să satisfacă nevoile indivizilor; servicii de siguranţă pentru protejarea bunurilor şi indivizilor; asistenţă şi consiliere în activităţi sociale şi politice”.

Sorin Frunzăverde susține însă că demersul lui este cunoscut de liderii PNL și are drept scop doar blocarea unor mărci și nici vorbă să înființeze un nou partid.

>