Breaking news

Se întâmplă în România. Un consilier a fost scos din sala de ședință cu tot cu scaun

Întîmplare incredibilă la ședința Consiliului Județean Harghita. Un consilier judeţean PCM, Arus Zsolt a fost scos cu tot cu scaun din şedinţă pentru că i-a reproşat şeful instituţiei să termine cu miniciunile în sala de ședinte.

Pentru că a îndrăznit să îi apostrofese pe șeful Consiliului Județean, Arus Zsolt a fost dat afară din ședință cu tot cu scaun. Președintele Consiliului Județean Harhgita, Borboly Csaba, acesta a chemat paznicii, care l-au scos afară pe consilierul PCM.

Eu ca şi consilier am dreptul şi obligaţia să particip la sedinţă. Nimeni nu mă poate da afară, nici presedintele tarii n-are voie să mă dea afară“, a declarat Zsolt în urma incidentului.

Arus Zsolt îi ceruse CJ Harghita să se aprobe solicitarea făcută de un coleg al său privind acoperirea, de către CJ, a costurilor lucrărilor de reabilitare făcute în comuna Căpâlniţa după inundaţiile de anul trecut.

Borboly Csaba, i-ar fi răspuns că legea nu-i permite să achite datoriile altor comune din judeţ pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor, moment în care Zsolt i-a spus că “ar fi bine să se termine cu minciunile în sala de şedinţe”.

Drept urmare Borboly i-a cerut consilierului să părăsească şedinţa, însă consilierul judeţean a refuzat.

În urma acestui incident, şi ceilalţi consilieri ai PCM au părăsit sala. Arus Zsolt va face plângere penală împotriva preşedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba, pentru abuz în serviciu.

>