Breaking news

Se încing spiritele la masa juriului „Next Star”, între Pepe și CRBL

loading...

Discutii aprinse la masa juriului, joi, 23 februarie, de la ora 20.30, la “Next star”, intre Pepe și CRBL. Cei doi jurati au opinii complet diferite legate de prestația unui concurent, iar replicile pe care și le dau devin din ce în ce mai tăioase.

pepe si crblDisputele verbale sunt din ce în ce mai dese la masa juriului “Next Star” de când cei patru jurați Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe au devenit mentori pentru copiii din concurs, conform noului regulament.

Mi se pare mult ce a făcut CRBL!”, constată Pepe, cu voce tare, după ce colegul său de jurizare acordă o steluță roșie. “Dumneavoastră jurizați acuma?”, vine replica lui CRBL. “Întâmplător da, sunt la masa juriului, ca și tine!”, îi răspunde Pepe și continuă: “Înțeleg să scazi de la 10 la 9 sau la 8, dar…”. “10 a luat Nadia!”, intervine CRBL. “Dar nu suntem la un concurs de gimnastică, suntem la “Next star””, adauga Pepe.

Cum va continua disputa verbală dintre cei doi jurați și, mai ales, cum se va încheia aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 23 februarie, de la ora 20.30, în cea de-a doua ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>