Breaking news

Se apropie aniversarea căsătoriei? Surprinde-ți soțul cu una dintre aceste idei de cadouri!

În cazul doamnelor și domnișoarelor, alegerea cadoului potrivit este un proces mai simplu, în comparație cu darurile pentru domni. Dacă unei femei îi poți smulge un zâmbet cu un aranjament floral, cum reușești să obții aceeași reacție de la un bărbat? Cu sau fără un prilej anume, îi oferi un dar ingenios. Însă dacă se apropie o ocazie specială, mai ales aniversarea căsătoriei, atunci ai nevoie de un cadou prin care să îi mulțumești pentru cine este și pentru felul în care te iubește.

Aniversarea căsătoriei este o ocazie specială de a rememora momentele plăcute ale nunții, dar și lucrurile care v-au unit. Așadar, nu există ocazie mai potrivită pentru a-i oferi partenerului un cadou care să îi smulgă un zâmbet și să îi arate dragostea pe care i-o porți. Pentru a ieși din banal, anul acesta alege să îți exprimi sentimentele într-un mod amuzant, dar memorabil.

Un bun punct de plecare ar fi să te gândești la hobby-urile lui, la momentele comice, la prima întâlnire sau la lucrurile care știi că îl distrează. Alege apoi cadoul care corespunde cât mai multor aspecte care vă unesc.

Iată câteva sugestii:

Carafe pentru băuturi

În curând vine vara și cine nu își dorește să se destindă și să se relaxeze după o zi tensionată la serviciu, în aerul proaspăt de seară? Dacă preferă vinul de calitate, pe care îl lasă să ”respire” pentru a-și intensifica aroma, o opțiune potrivită ar fi să îi dăruiești un decantor de vinuri, cu un design deosebit. Va arăta elegant pe biroul lui și își va impresiona clienții și partenerii de afaceri. Dacă vrei să mergi și mai departe, achiziționează-i și un set format din băutura lui preferată și pahare speciale.

Instrumente de scris elegante

Dacă soțul tău obișnuiește să își noteze ideile pe hârtie, să își scrie gândurile sau este un om de afaceri de succes, are nevoie de un cadou rafinat. Un dar interesant pentru aniversarea căsătoriei este să îi oferi un stilou distins, cu peniță placată cu aur, dacă se poate, confecționat manual, împreună cu o agendă vintage, ambele ambalate rafinat.

O cană amuzantă

Dacă nu își vede viața fără cafeaua zilnică, iată un alt cadou pe care i-l poți oferi – o cana mare, cu mesaj amuzant. La magazine îi poți alege o cană simplă, pe care să o personalizezi cu un mesaj hazliu. Astfel, când îi pregătești micul dejun, va savura gluma pe care i-ai făcut-o.

Hartă răzuibilă a lumii

Dacă planul vostru anual este să vizitați câte o țară, ce poate fi mai potrivit drept cadou decât o hartă răzuibilă a lumii? Astfel, nu va mai trebui să căutați pe internet locuri fascinante de vacanță; puteți chiar să lăsați notițe, să faceți modificări și noi planuri de călătorie.

Set pentru cocktail-uri

Nu vei da niciodată greș cu un set pentru cocktail-uri, mai ales dacă partenerul tău apreciază băuturile create cu ajutorul sortimentului de rom Diplomatico. El va fi mai mult decât încântat să-l primească, iar tu mai mult decât fericită să deguști cocktailurile pe care le creează.

Joc pentru cupluri

Mereu există câte ceva ce nu știi despre soțul tău, chiar și după ani buni de relație. Un joc interesant de cuplu poate fi unul despre “cât de bine îți cunoști jumătatea?”. Astfel, nu va mai trebui să vă plictisiți cu întrebări stranii, nici tu pe el și nici el pe tine. Un astfel de joc poate să mențină viu focul dintre voi și să vă țină weekendurile ocupate.

Cină romantică

Ce poate menține vie flacăra iubirii mai bine decât o cină romantică? Poți organiza una acasă sau la restaurant, doar că varianta a doua nu este la fel de intimă. Acasă îi poți găti mâncarea preferată, scoate vinul din frigider, aprinde câteva lumânări discrete și bucura de moment. Nu ar strica nici muzica pe fundal, care să vă ajute să vă relaxați și să vorbiți despre ce ați făcut în timpul în care ați fost separați.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/RygIdTavhkQ 

>