Breaking news

Se alege prafu’ de PDL?

loading...

Prim-vicepreședintele PDL, Sorin Frunzăverde a demisionat din partid și a decis să intre în PNL.

Numărul doi din PDL, Sorin Frunzăverde a dat startul la dezertări. Marți, Sorin Frunzăverde, Președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin a decis să părăsească PDL și să se înscrie în PNL. El va candida pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Caraș Severin din partea USL.

Odată cu plecarea sa, 42 de primari PDL din județul Caraș-Severin și trei parlamentari, și-au anunțat demisiile din partid pentru a-l urma pe Frunzăverde.

Liderul PNL Caraş Severin, Marcel Vela a delcarat marți că Sorin Frunzăverde va fi propus în congresul din 7 aprilie, să devină vicepreşedinte al PNL pe probleme internaționale.

Sorin Frunzăverde a spus doar că va face o declaraţie mâine.

Atât Elena Udrea cât și Roberta Anastase s-au declarat surprinse de plecarea lui Frunzăverde din PDL.  „Nu este un lucru bun pentru” PDL a declarat vicepreşedintele PDL, Elena Udrea.

Startul demisiilor a fost dat însă marți dimineață de primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov. Acesta a decis să demisioneze din funcția de Președinte al PDL Olt și automat din cea de primar al orașului.

Tot marți, preşedintele organizaţiei judeţene Vaslui a PNL, Florin Ciurariu a declarat că jumătate din primarii PDL din județ, vor demisiona și se vor înscrie în USL.

Plecarea lui Frunzăverde la Opoziție, reprezintă o lovitură dură dată PDL, care pierde astfel întreg județul Caraș-Severin atât pentru alegerile locale cât și cele parlamentare din noiembrie 2012.

Plecarea lui Frunzăverde și a lui Darius Vâlcov reprezintă începutul dezertărilor masive din PDL, către partide din Opoziție, ca urmare a prăbușirii în sondajele de opinie a partidului condus de Boc.

 

loading...