Breaking news

Fotbaliştii de la Oţelul, scoși din nămeți cu elicopterul

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi, blocaţi în tren 2 zile în Gara Făurei, au fost salvaţi cu un elicopter.

Au fost salvați din trenul groazei după două zile de coșmar, în care au fost nevoiți să topească zăpadă pentru a putea să-și potolească setea.

După mai bine de 48 de ore de stat în tren în plin câmp, fotbaliștii de la echipa Oțelul Galați, au fost recuperați mercuri cu un elicopter pus la dispoziţie de Ioan Niculae.

Fotbaliștii Valentin Munteanu, Samoel Cojoc, Cristian Sârghi, Silviu Ilie, Cornel Râpă, Cristian Brăneţ, Gabriel Viglianti, Ionuţ Neagu şi Sergiu Costin, împreună cu medicul echipei şi cei doi masori, au fost aduși la București cu elicopterul.

Fotbaliştii se aflau alături de alte 700 de persoane în trenul InterRegio 1574 Galaţi – Bucureşti, care a fost blocat în nămeţi pe câmpul dintre Făurei şi Buzău.

După două zile de la blocarea sa în câmpl, trenul a fost scos din zăpadă şi întors miercuri după-amiază la Galaţi de unde plecase, după ce a fost trimisă o locomotivă de la Galaţi să îl tragă.

Pe timpul nopţii, călătorii au fost cazaţi în sala de aşteptare şi în spital, iar un convoi cu alimente a plecat de la Brăila marţi la ora 23,00 şi a ajuns în Gara Făurei miercuri la 08,30. Doi medici trimişi cu ambulanţele în zonă au acordat asistenţă medicală călătorilor. Nu s-au găsit cazuri grave, mai ales că în tren nu se aflau gravide sau copii.