Breaking news

Scenele pregătite de Revelion

Marile petreceri în aer liber de Revelion din Capitală vor avea loc în Piaţa Revoluţiei, Piaţa Constituţiei, în  parcarea Anchor Plaza și în parcul Alexandru Ioan Cuza.

scena piata revolutieiScenele pe care vor cânta artișii în acestă seară la cumpăna dintre ani au fost deja amplasate atât în Piața Revoluției cât și în Piața Constituției, parcul IOR și în parcarea Anchor Plaza.

La ora 18.00, se făceau repetițiile tehnice de sunet și lumini iar bucureștenii începeau să se adune către scenele din Capitală.

Primăria Capitalei organizează şi în acest an petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei, care va începe la ora 19.00.

În piață a fost montată o scenă uriașă ce are în centru un ecran gigant pentru ca toți cei prezenți la concert să poată vedea ce se întâmplă pe scenă. De asemena au fost amplasate alte trei ecrane gigant cu sistem de sonorizare și de-a lungul Bulevardului Unirii.

DJ Nicky F va încălzi atmosfera, iar de la ora 19.30 vor urca pe scenă trupele Antract, Lotus & Cristi Minculescu şi Direcţia 5. De la ora 21.00, Vunk şi Antonia vor interpreta o selecţie de melodii de succes, culminând cu hitul “Pleacă”, cea mai ascultată piesă a anului 2012, câştigătoarea Premiului MTV la categoria Best Romanian Act.

De la ora 22.00 vor urca pe scenă Horia Brenciu & HB Orchestra, care, împreună cu invitaţii săi DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who, vor cânta timp de două ore, până la trecerea în noul an.

“Supervelionul” ProFM şi ProTV va aduna, în noaptea dintre ani, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, cei mai tari artişti ai momentului – Loredana, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, Voltaj, participanţii la “Vocea României”, dar şi LaLa Band.

Noul An începe cu o zi de marţi 2013, dar gaşca ProFM îi adună pe toţi în noaptea dintre ani în Piaţa Revoluţiei, unde vor “sparge” toate superstiţiile. Spiritul “Legalize Joy” îi va pune pe cei prezenţi în chef de mega-distracţie şi îi va face bucuroşi la maximum de noul început. Înrolaţi în “Joy Division”, ascultătorii ProFM şi telespectatorii ProTV vor intra în 2013 fără superstiţii, cu “Supervelionul ProFM”, când ProFM dă prima petrecere de după sfârşitul lumii, în aer liber.

Fără niciun fel de superstiţii, ei le spun tuturor că “Joy is for free” în Piaţa Revoluţiei, împreună cu Voltaj, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, participanţii la “Vocea României”, dar şi Daryela, Meena K, Anya, Alina Eremia şi Sore din LaLa Band şi, bineînţeles, Loredana, tuturor alăturându-li-se baletul lui Edi Stancu.

Primarul Sectorului 5 organizează şi o petrecere de Revelion în aer liber, la intersecţia străzii Sebastian cu Calea 13 Septembrie, începând de la ora 18.00, unde intrarea va fi liberă. Printre cei care vor urca pe scenă sunt Alex Velea, Connect-R, Pepe şi Lora.

Şi în Sectorul 3 al Capitalei va fi o petrecere de Revelion în aer liber, care va începe la ora 19.00. “Revelion în carnaval”, petrecerea organizată de Primăria Sectorului 3 în Parcul “Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR), în zona intrării principale, la intersecţia străzilor Câmpia Libertăţii şi Baba Novac, îi va aduce pe scenă pe Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu şi Emy Drăgoi.

La petrecerea din Parcul “Alexandru Ioan Cuza” va fi prezent şi edilul Sectorul 3, Robert Negoiţă, care după numărătoarea inversă va intra în legătură cu primarul unui district din Roma, într-un duplex România – Italia.

Şi Sectorul 6 a pregătit o petrecere de Revelion, care va începe la ora 20.00, în parcarea Anchor Plaza.

Bucureştenii care vor sărbătorii trecerea dintre ani la petrecerea de Revelion din Sectorul 6 îi vor putea asculta pe Şuie Paparude, Guess Who, Raku şi Grasu XXL, iar DJ Vasile şi DJ Gojira vor completa atmosfera cu show-uri de lasere ce vor lumina cerul.

Opt acrobaţi ai trupei Xtreme vor coborî pe clădirea Anchor Plaza, de unde cu 30 de secunde înainte de intrarea în noul an vor face numărătoarea inversă. La trecerea dintre ani, acrobaţii vor aprinde artificiile din aer.

piata constituiei

>