Breaking news

Scenă spectaculoasă la concursul Eurovision 2014 – VIDEO

Danezii se pregătesc să realizeze o ediție spectaculoasă a celebrului concurs muzical Eurovision. Scena este gata și arată magnific.

scena eurovision 2014Cea de-a 59-a ediţie a concursului Eurovision îşi deschide porțile pe 6 mai, la Copenhaga unde 37 de state europene, printre care şi România se bat pentru marele trofeu.

Mai sunt doar 12 zile până la debutul primei semifinale Eurovision Song Contest 2014, ce se va desfășura la Copenhaga în Danemarca.

Danezii sunt cu pregătirile pe ultima sută de metri. scena este gata să își primească concurenții iar tehnicienii fac de zor repetiții pentru ca totul să decurgă perfect.

Danezii au pregătit o scenă grandioasă, modernă și plină de lumini și cu un decor mobil care să creeze show pentru fiecare concurent în parte.

Prima semifinală Eurovision 2014 va avea loc pe 6 mai, a doua pe 8 mai iar finala pe 10 mai.

România este reprezentată în acest an de Paula Seling și Ovi cu piesa Miracle. Românii vor evolua ultimii în a doua semifinală.

În finala din 10 mai, sunt calificate direct Danemarca, câștigătoare a trofeului în 2013, şi cele cinci mari state finanţatoare ale concursului: Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie.

Acestora li se vor adăuga altele 20, câte zece din fiecare semifinală. Desemnarea celor 20 de finaliste se va face în urma cumulării rezultatului de la televoting cu cel al juriiilor naționale din fiecare țară participantă.