Breaking news

Scena Cerbului de Aur 2019 prinde contur. Echipa TVR lucrează la foc automat la Braşov

Scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2019, este aproape gata. Echipa TVR lucrează zi lumină, în Piaţa Sfatului din Braşov, pentru ca scena şi tribunele să fie gata până luni. 

Mai sunt doar cinci zile până la debutul Cerbului de Aur iar pregătirile sunt în toi la Braşov. De dimineaţă şi până seară, tehnicienii, scenografii, regizorii, sunt în Piaţa Sfatului din Braşov pentru a monta toate piesele care vor alcătui superba şi impresionanta scenă a Cerbului de Aur 2019.

Corespondentul exclusivNEWS.ro, Raul Bercheş, a surprins în imagini, stadiul lucrărilor la Scena Cerbului de Aur 2019.

Scena de 800 m2, cu 400 m2 ecrane de LED – echivalentul a 1.000 de televizoare! – şi cu peste 50.000 de piese demontabile de scenotehnică, se poate transforma rapid pentru a fi în ton cu show-ul fiecărui artist în parte.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Emeli Sandé, Ronan Keating, Ştefan Bănică jr şi Irina Rimes.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Eda Marcus şi Elvin Dandel au fost aleşi de TVR să prezinte Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2019 de la Braşov.

Peste 5000 de scaune vor fi montate în Piaţa Sfatului din Braşov, pentru cei care vor doi să urmărească live, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2019.