Breaking news

Scaunele de birou, alese corect, salvează vieți – cât de mult contează postura corectă la birou?

loading...

Odată cu apariția și expansiunea telemuncii, piața scaunelor pentru birou s-a aprins. Tot mai multe nume cu autoritate pe această nișă, printre care și Inegal, se întrec în oferte și în scaune cu dotări și funcții impresionante. Așa se face că publicul este tot mai bulversat și se învârte în jurul întrebărilor – Ce să aleg? Ce este mai bun pentru mine? Cum știu că am ales calitate la preț bun?

Categoria vastă de scaune pentru birou de la Inegal, cu site-ul oficial inegal.ro , este o recomandare pentru toți cei aflați în căutare de scaune de birou ergonomice în adevăratul sens al cuvântului.

Adio dureri de spate – bun venit scaunelor de la Inegal!

În secolul 21, durerile de spate, durerile din zona lombară au devenit o normalitate. Chiar de la vârste fragede, alarmant de fragede, încep să apar primele semene ale problemelor ce se instalează la nivelul zonei lombare.

Postura deficitară adoptată la birou ore în șir, calitatea precară a scaunului, dar și rigidatatea sa contribuie activ la apariția durerilor de spate.

Nu se poate spune același lucru și despre scaunele de la inegal.ro. Vorbim de diversitate, de modele ce respectă în totalitate legile ergonomiei la prețuri pliabile pe orice buget. În plus, gama de scaune pentru birou cuprinde și modele pentru copii. În acest fel, părinții își pot feri juniorii de problemele ce pot apărea la nivelul spatelui.

Alege gama de scaune de birou din care poți selecta un model atractiv, perfect pentru spațiul în care îți desfășori munca, deoarece tot ce ține de calitate este deja inclus în prețul achiziției. În aceeași ordine de idei, livrarea este rapidă, astfel că oricine se poate bucura de scaunul mult dorit într-un timp foarte scurt.

Întrebarea cheie – sunt ergonomice scaunele de birou achiziționate din mediul online?

Din seria de intrebari despre scaunele pentru birou iese în evidență, ca de fiecare dată, cea cu referire la calitatea acestor scaune. Sunt sau nu calitative, dar și ergonomice? Inegal pune la dispoziția celor interesați o gamă extinsă de scaune ergonomice, dar și una la fel de voluminoasă de scaune fixe.

Vorbim de calitate testată, de scaune ce respectă în totalitate legile ergonomiei. Fiecare model în parte din cadrul magazinului oficial este însoțit de specificații cheie ce privesc înălțimea, dar și materialele din care este confecționat.

În cazul în care clienții cumpără mai multe modele de scaune] există oferte speciale pentru ei. Prețurile, după cum s-a enunțat și anterior, sunt pliabile pe orice buget. Constant există reduceri în cadrul magazinului, iar cei interesați sunt invitați să acceseze inegal.ro pentru a le descoperi.

Echipa Inegal este activă și în cadrul site-ului oficial, mereu pregătită să răspundă la întrebările clienților. Nu trebuie uitat nici faptul că produsele de la acest magazin online sunt confecționate din materiale diverse, prietenoase cu pielea chiar și după ore în șir de stat la birou.

Mai multe detalii regăsesc cei interesați în cadrul site-ului oficial.

loading...