Breaking news

Scapă de plantele care atrag ghinionul în casa ta. Sunt adevărați “vampiri energetici”.

Florile de apartament, deşi par frumoase şi pot înfrumuseţa casa, nu toate sunt sănătoase omului. Unele dintre ele trebuiesc eliminate din casă întrucât aduc doar ghinion.

Iată o listă de plante de apartament care fac mai mult rău decât bine şi dacă le aveţi în locuinţă, scăpaţi cât mai repede de ele.

Cactusul, planta este plină de țepi prevestesc ghinionul și sărăcia într-o casă.Țepii emană energii negative şi alungă toţi peţitorii fetelor nemăritate.

Chiparosul şi tuia, atrag energiile negative.

Feriga. Nu decora niciodată cu ferigă balcoanele sau curtea, deoarece are efecte devastatoare mai ales asupra persoanelor care suferă de anxietate.

Limba soacrei. Nimic bun nu se va lega de tine, dacă ai în casă o asemenea plantă. Limba soacrei ar avea în tulpina ei o substanță toxică.

Tamarinul. Produce energii negative, potrivit credințelor Feng Shui.

Bumbacul pare inofensiv datorită culorii sale labe, însă colectează ușor praful din casă și asta reprezintă ghinion și sărăcie.

Acacia cu păstăi parfumate impresionează prin florile sale galbene, dar ascunde un mare secret: spinii ei pot crea dispute în familie.

Garoafele sunt asociate cu moartea, deci nu le pune în vazele din casă. De cele mai multe ori, acestea sunt duse persoanelor decedate.

Leandru atrage ghinionul în casa ta, dar este și otrăvitoare, frunzele și florile pot provoca probleme grave de sănătate și chiar moartea. Nu ține niciodată leandru nici măcar în curte sau grădină. În casă, leandrul aduce necazuri și vești proaste.