Breaking news

Scapă de celulită cu ajutorul unui aparat revoluționar

Tratamentul anticelulitic este unul dintre cele mai solicitate tratamente estetice, pentru că celulita, duşman implacabil al frumuseţii, nu ţine cont de vârstă, sex sau greutate. Tratamentul anticelulitic LED +Esthetic este inovator în domeniul întreţinerii corporale, fiind special conceput ca o procedură neinvazivă, o alternativă viabilă la intervenția chirurgicală de reducere a stratului celulitic.

Tratamente-pentru-celulitaTehnologia LED tratează problema de la rădăcină, fără a afecta ţesuturile din jur, fiind rapidă, confortabilă şi nedureroasă. Efectele sale sunt de vasodilatare şi detonifiere a pielii în profunzime, având că efecte imediate regenerarea celulară, fermitatea pielii şi reducerea în volum.

CE ESTE CELULITA?

Celulita este o afecțiune a ţesutului celular subcutanat adipos. Există numeroşi factori care contribuie la apariţia celulitei, majoritatea cazurilor datorându-se unei alimentații necorespunzătoare, pe baza de exces de dulciuri, grăsimi, alcool, tutun. O altă cauza des întâlnită o constituie sedentarismul, lipsa activității fizice şi munca de birou. Stresul, dereglările hormonale, dereglările sexuale(ca urmare a utilizării contraceptivelor), circulaţia sanguină deficitară și boli precum diabetul sau tulburările nervoase bulimia) favorizează, deasemenea, aspectul de coajă de portocală la nivelul pielii. Moştenirea genetică joacă şi ea un rol important în determinarea predispoziţiei doamnelor la această problemă frustrantă.

Zonele predispuse la celulita sunt îndeosebi brațele, talia, picioarele şi coapsele. Profită de tehnologie în lupta cu celulita: Societatea modernă nu a dat naştere doar celulitei, ci ne oferă şi instrumentele prin care putem combate această problemă.

Astfel, investiţiile în tehnologie au dus la aparitia pe piaţă a tratamentelor anticelulitice cu LED, care sunt rapide, eficiente şi nedureroase. În centrele Nomasvello o şedinţă anticelulitică cu tehnologia LED este potrivită tuturor tipurilor de ten şi durează 20 minute: primele 15 minute sunt dedicate masajului pentru stimularea circulaţiei sangvine, urmat de drenaj, iar ultimele 5 minute ajută la tonifierea musculaturii.

Iată cele 3 efecte benefice ale tratamentului anticelulitic LED+ Esthetic:

ACTIVAREA ENZIMELOR: Enzimele reprezintă cheia pentru o absorbţie bună a hranei, fiind eliberate odată ce începem să mestecăm. Enzimele determină digestia, detoxifierea, imunitatea şi toate celelalte procese metabolico-regeneratoare. Calitatea enzimelor noastre este reflectata în propriul nivel energetic şi în vitalitatea noastră.

Activitatea scăzută a enzimelor este poate cea mai răspândită problema în zilele noastre. O viață stresantă, acompaniată de mâncarea de tip fast-food are că rezultat o populație practic lipsită de enzime digestive. Implicaţiile sunt multiple și grave. Totuşi, sunt reversibile şi pot fi corectate.

VASODILATATIA: Funcția primară a vasodilataţiei este de a creşte fluxul de sânge în organism pentru țesuturile care au nevoie cel mai mult.

DRENAJUL:  Drenajul este extrem de important în procesul de slăbire. Este indicat pentru reducerea celulitei, a depunerilor de grăsime, pentru detoxifierea organismului şi pentru stimularea sistemului imunitar. Prin drenaj se accelerează circulaţia sanguină, generând un efect instant de confort şi sănătate, prin eliminarea lichidelor și a grăsimii. Din punct de vedere al eficienţei, este clasat pe locul întâi în ce priveşte slăbitul şi atenuarea celulitei, fiind un procedeu total nedureros.

Tratamentul LED+Esthetic include 12 şedinţe, cu o frecvenţă de 2 sesiuni pe săptămână şi are efect imediat de remodelare corporală, grație folosirii unui gel-crema reductor cu mentol, fucus şi carnitină, care stimulează arderea grăsimilor şi micro-circulaţia.

Reductorul anticelulitic Contour Actif este disponibil în toate centrele Nomasvello din ţară şi se poate achiziţiona pentru continuarea luptei cu celulita şi în afara saloanelor de înfrumuseţare.

Pe lângă faptul că această procedură este neintruziva şi cu rezultate vizibile în scurt timp, tratamentul anticelulitic cu LED are şi efect cromoterapeutic, luminile LED-ului schimbându-se la alternarea masajului cu acţiunile de drenaj și fermitate epidermică. Specialistul Nomasvello va aşteaptă în centrele Nomasvello pentru a beneficia de tratamente minune!

>