Breaking news

Scandalul din PRM a dublat traficul pe site-urile partidului

Tămbălăul produs de Vadim pentru că tinerii PRM au pus stăpânire pe site-urile ziarului Tricoloru și al revistei România Mare, nu are decât efect benefic asupra traficului celor două publicații.

Pe 7 octombrie, site-ul ziarului tricolorul a realizat recordul de trafic, ajungând la 6.049 unici, iar traficul în primele 9 zile din octombrie a ajuns la 17.000, adică cât a adunat site-ul în jumătate de lună din septembrie. Și site-ul ziarului România Mare a adunat în 9 zile din octombrie peste 8.500 de vizitatori unici, mai mult de jumătate față de traficul înregistrat în septembrie.

Tot tămbălăul a pornit după ce site-ruile celor două publicații au fost indisponibile timp de 24 de ore din cauza unor probleme tehnice. Atunci Vadim a jignit-o pe Alina Alupoaei cea care se ocupa de adminsitarea celor două site-uri. Alina Alupoaie este și vicepeședintele Organizației de Tineret a PRM. Cea mai mare parte a membrilor organizației s-au solidarizat cu ea după ce Vadim a atacat-o.

Pentru a se răzbuna pe ei, Vadim a anunțat că va dizolva în totalitate Organizația de Tineret a PRM. Acest gest al Tribunului nu i-a sperat pe tienrii prm-iști care au pus stăpânire pe cele două site-rui și publică comunicate de rpesă ale organizației prin care se anunță că rămân pe poziții și îl atacă pe Vadim Tudor.

Presedintele PRM dezinformeaza opinia publica atunci cand sustine ca impotriva sa se deruleaza o campanie condusa din umbra de Vicepresedintele partidului domnul Viceprimar Victor Iovici, netinand cont de adevaratele tensiuni care mocnesc in interiorul partidului. Precizam  ca ne solidarizam cu pozitia colegei noastre Alina Alupoaei, care din ianuarie 2011 a reinfiintat site-urile care gazduiesc aparitiile on-line ale publicatiilor PRM, romare.ro și ziarultricolorul.ro, pe care le-a intretinut si finantat din buzunarul propriu. Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor minte si dezinformeaza atunci cand se face ca nu vede revolta din interiorul partidului si acuza jocuri oculte. Nu am  luat act de hotararile  nestatutare ale domnului Presedinte Corneliu Vadim Tudor privind dizolvarea  Organizatiei de Tineret Romania Mare si excluderea din partid a domnisoarei Alina Alupoaei. Prin prezentul „Comunicat de presa” transmitem colegilor din intreaga tara ca activiatatea OTRM continua conform programului stabilit si de asemenea confirmam faptul ca nu exista nici o modificare in structura de conducere cunoscuta”, se arată în comunicatul de presă postat pe site-ul Tricolorul și semnat de Adrian Marin, Președintele Organizației de Tineret a PRM.

Deci, încă odată se adeverește zicala că indiferent de tipul de reclamă, pozitivă sau negativă, efectul este același. Nu este de mirare ca după acest tam-tam, PRM să crească în sondaje iar Vadim să îngroape securea războiului și să o ia alături de el pe Alina Alupoaei, pe care acum o face albie de porci.

 

 

>