Breaking news

Scandal la Vocea României | Tibi Scobiola se dă sărac dar se plimbă cu jeep-ul

Controverse la Vocea României, după ce presa  a dezvăluit că Tibi Scobiola se plimbă cu mașini scumpe iar în cadrul concursului spunea că este sărac și că vrea marele premiu pentru a-și putea ajuta părinții nevoiași.

Când s-a înscris la concursul Vocea României, Tibi Scobiola a spus că vrea să folosească marele premiu în valoare de 100.000 de euro, pentru a-și ajuta financiar părinții care sunt bătrâni și fără bani.

Însă în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Pe lângă voce, ipocrizia și falsitatea pare să fie principalele calități ale lui Tibi Scobiola. Artistul se dă sărac lipit pământului dar în realitate deține o mașină scumpă cât o casă și cere 4.000 de euro pe concert.

Ei au cântat toată viața în restaurante, în baruri de noapte, pe vase de croazieră… Nu au pensie, nu are nimeni grijă de ei și nu mi se pare corect”, declara cu ochii în lacrimi, Tibi Scobiola, în cadrul show-ului tv.

Participarea lui Scobiola la concursul tv este una controversată întrucât el este de câțiva ani pe piața muzicală, are un nume și un band cu care cântă și la emisiuni tv. Până în vara lui 2012, Tibi Scobiola împreună cu band-ul lui, au cântat la Antena 2, în emisiunea ”Răi da buni”  a lui Mihai Morar. Însă, din cauza onorariului prea mare, cerut realizatorilor emisiunii, Scobiola a pierdut contractul cu televiziunea.

În pezent, Tibi conduce un Jaguar XF, o masină  a cărei valoare este cuprinsă între 20.000 și 40.000 de euro.

Cu o astfel de poveste de viață lacrimogenă, Tibi Scobiola a ajuns până în semifinalele concursului Vocea României.

>